Old Boys i kamp

image
Kim Daugbjerg
17. september 2019 kl. 17:07

Mandag sent på dagen (kl. 20:00) var Old Boys i kamp imod topholdet fra Kvistgaard. Kampen var rykket til Helsingørs nye stadion - super stadion, hvor bane og lys ikke kunne give nogen anledning til undskyldninger for evt. dårlige aktioner på banen.....

Kvistgaard lagde godt ud og kom foran 1-0 efter 6 min. - og så troede alle der holdt med de røde, at det blev en rigtig "slem" aften i Helsingør. Men det blev herfra modsat - med Melby som det bedste hold, og havde flere gode tiltag til chancer. Efter 20 min. blev Jannik spillet fri og efter nogle træk (lidt for mange....) bankede han bolden i mål til fortjent 1-1, som også var resultatet ved halvleg.

I anden halvleg var det igen Melby der var det bedst spillende hold, og havde flere gode chancer. Den største var da indhopper Jacob Olsen lagde en flot aflevering ind foran mål til Jyden, men hans akrobatiske (eller måske mere humoristiske) forsøg på afslutning gik i "vasken"....!

I det 4. tillægsminut valgte Købke at sende en modspiller det sidste stykke ud over baglinjen - om dommeren dømte straffespark. Og stik i mod forventning fra holdkammeraterne tog Sørensen ikke dette straffe. Melby spillerne nåede ikke at give bolden op, og kunne slukøret køre den lange vej hjem til Melby med et nederlag i bagagen.