Menu

Skuffende afslutning i Melby

image
Kim Daugbjerg
17. juni 2019 kl. 11:17

redag skulle Allan ”Moller” Pedersens tropper spille lokalopgør imod Hundested.

Kampen var sidste kamp i turneringen, som for Melbys vedkommende har været meget skuffende.

10 point har forårets kampe givet, og det er langt fra hvad træner og holdet havde af forventninger til sig selv inden

turneringen gik i gang. En del af forklaringen på det magre udbytte kan ”plantes” på de mange skader der har gjort det bevægeligt weekend efter weekend at stille bedste hold, men ikke mindst indstillingen og koncentrationen må være et punkt der skal arbejdes med frem imod den nye turnering der starter op medio august. Generelt har holdet spillet sig til meget få chancer i de fleste kampe, og her har skarpheden så manglet i de situationer der kunne have givet lidt bedre resultat…

 

Til fredagens kamp havde Melby en fin sejr med i rygsækken, fra den foregående kamp imod topholdet fra Hillerød. 

Og det var da også Melby der lagde bedst ud på en regnfuld aften i Melby. De første 10-12 min. var Melby med i kampen, og spillede sig frem til et par ”lige ved og næsten” chancer – dog uden at blive rigtig farlige.

Men herefter stod der Hundested på det hele, som spillede en god  kamp og udspillede Melby flere gange. Efter 22 min. stod det 0-3 til Hundested efter 2 målmandsdrop og en fejl bedømmelse af Melbys forsvar.

I pausen blev der tilrettet lidt på pladserne, og troen var der stadigvæk – men kort tid inde i anden halvleg mistede Melby bolden noget dumt på midten af egen bane i en situation, hvor Melby var på vej frem ad banen med mange mand…

Hundesteds hurtige angriber fik nemt fat i bolden og alene med målmand, Nikolaj Sørensen, gik han nemt forbi denne og lagde bolden ind til 0-4. Herefter faldt Melby totalt sammen og magtede ikke at holde bolden i egne rækker mere end 1-2 berøringer inden den blev smidt væk igen…. Selv med rødt kort til Hundesteds Mathias Månsson og én mand i overtal den sidste halvdel af kampen, var Melby ikke gode nok på dagen til at blive farlige i eller omkring feltet – hvor de fleste mål jo scores fra!!

 

Melby holdet skal op på hesten igen, og finde de fine takter fra vinterperioden frem igen. Her var træning og træningskampe med fine takter frem imod sæsonstarten i april. Men derefter fik man kun i glimt set hvad holdet indeholder – når ALLE er klar til at fighte for hinanden og giver sig 110% til træning og kamp.

Luk