Menu

MLI Årsmøde 2023 fortsat

image
Kim Daugbjerg
11. december 2023 kl. 06:33

Torsdagens Årsmøde i Melby-Liseleje IF var bl.a. med pokaler til nogle udvalgte fra de forskellige foreninger.

 

MLI-Fodbold havde 3 personer der skulle hædres. 2 af dem – Gustav Bastholm (Årets MLI-Ungdom( og Marina Berjawi (Årets Idrætsleder) fik overrakt deres Ifm. Årsmødet (som også gymnastikkens Frauke von Ahrentschildt der blev tildelt MLI-Senior pokalen).

 

Poul Westphall Pokalen blev ikke overrakt ifm. med Årsmødet, da fodbolden Lars Berg ikke kunne deltage på dagen.

 

Søndag fik Lars overrakt den fine pokal, der går rigtig mange år tilbage.

 

Efter endt seniortid på højt niveau kom Lars til Melby. Først som ungdomstræner, siden som Old Boys spiller – og indtil for et par år siden som veteranspiller, indtil en alvorlig skade satte en stopper for det.

Det kan godt være seniortiden hos B1903´s var lidt mere seriøs end på mange af Melbys hold, men indstillingen til at vinde forsvandt aldrig – og mange modstandere har mærket Lars´s kompromisløse tacklinger…

Efter tiden som træner i MLI, gik Lars ind i bestyrelsen i 2006, sammen med en helt ny persongruppe der skulle varetage klubbens opgaver. Lars er med den dag i dag som kasserer, og igennem tiden været med på mange forskellige niveauer ved siden af bestyrelsesarbejdet. Hjælper ifm. Open-Air koncerter, dommer til ungdomskampe og stævner, de senere år som en uvurderlig hjælper ifm. oktoberfestens afvikling.

Luk