Menu

MLI Årsmøde 2023

image
Kim Daugbjerg
08. december 2023 kl. 13:10

Torsdag afholdte Melby-Liseleje IF det årlige ”Årsmøde”, hvor alle afdelingerne var repræsenteret.

 

Efter hovedformand Kim Daugbjerg informerede bredt om MLI, gav hver enkelt afdeling en kort beretning om året der er gået.

 

Efterfølgende var der erkendeligheder til 4 personer der hver især har gjort noget specielt i 2023.

 

Årets MLI-Senior blev Frauke von Ahrentschildt som er fra gymnastikafdelingen. Frauke har været med i MLI igennem mange år, og er instruktør på flere hold i år. Hendes store, og langvarigt, arrangement i gymnastikafdelingen gør hende fortjent til prisen i 2023.   

 

Årets MLI-Ungdom blev fodboldens Gustav Bastholm. Gustav spiller til daglig på MLI´s U19 hold, men testes også af på herresenior fra tid til anden.

Dette med fuld succes. Gustav får prisen i 2023, for hans altid positive og fokuseret indstilling til træning og kamp. Trænerne siger ”en super spiller at arbejde med, og altid indstillet på nye udfordringer – om solen skinner eller det regner, så altid et smil på og i gang med opgaven…”.

 

Årets Idrætsleder blev Marina Berjawi fra fodbolden. Efter mange år som ungdoms- & seniorspiller i MLI har Marina givet trænergerningen fuld fokus de sidste år.

Marina er en sikker ”vinder” hos spillerne, med hendes indstilling til den enkelte opgave. Om det er kamp eller mere socialt, så er Marina altid med som en aktiv ”medspiller”. Ud over den daglige omgang med sine spillere, deltog Marina igen i 2023 som træner på DBU´s fodboldskole MLI afholdte i sommer.

 

Og den ældste pris i MLI regi, Poul Westphall Pokalen, blev i 2023 tildelt Lars Berg-Nielsen

  • også fra fodbolden. Lars kunne desværre ikke deltage på dagen, men vil få overrakt pokalen ved først kommende lejlighed.

Foto og mere info om Lars ifm. overrækkelsen af pokalen.

Luk