Menu

Efterårsstaus for 2006/2007 Drenge

image Arkiv foto
Martin
19. oktober 2020 kl. 16:28

Så er efterårets kampe for MLI's 2006 & 2007 drenge så småt ved at være færdigspillede. Det har været et forrygende halvår, hvor 8-mands puljen suverænt blev vundet. Og 11-mands holdet landede på en rigtig pæn 3. plads i deres pulje. Det har ikke været uden knubs undervejs, da udeholdende ofte har et par spillere der er op til 2 år ældre med. Det betyder en del i den alder. Men alle har fightet godt og prøvet at spille god fodbold, så trænerne er efter sigende pænt tilfredse.

Netop på trænersiden er Thomas 'Sild' Rasmussen trådt til her efter sommerferien. Og sammen med Thobias Duelund får han for det meste drengene til at spille som trænerteamet gerne vil have det. 

Den sidste 11-mands kamp blev spillet søndag d. 18/10 mod Farums pigehold. Man fornemmede en hvis spænding i luften lige inden kampen gik i gang. Og det blev da også 2x35 minutters meget underholdende fodbold. MLI blev virkeligt udfordret af en flok teknisk meget dygtige Farum-piger der heller ikke var bange for at spille fysisk. Men det blev trods alt til en sejr på 2:4 til Melby.     

 

Luk