Limone CUP 2023

image
Andreas Grenander Thomsen
18. oktober 2023 kl. 16:38

Efter morgenmad drog vi afsted mod vores spillesteder. Drengene skulle spille sidste kamp i deres gruppe, hvor en vundet eller uafgjort resultat ville sende drengene på en 2. plads i gruppen.

Drengene kom lidt sløvt fra start, og vågnede først rigtigt efter dagens modstander IF Jarlen Arden scorede på en lidt heldig bold.

I anden halvleg blev der presset hårdt fra Melby drengenes side, og det resulterede i mange gode Chancer. I sidste ende bliver en af gæstespillerne fra Jylland nedlagt i modstandernes felt, og Melby score derefter sikkert på straffesparken til kampens resultat 1-1. Drengene ender dermed på en flot 2. plads i deres gruppe, og skal derfor spille om 9/10. plads onsdag.

Efter kampen tog drengene afsted mod pigerne, så der i ægte Melby ånd skulle heppes på klubbens piger.

Pigernes første kamp spillede de imod Vipperød, hvor de efter en hård men lige kamp endte 1-1.

I pigernes anden kamp skulle de møde lokalrivalen FFK. Melby pigerne pressede hårdt fra start og det resulterede i 2 hurtige mål, hvor det stod klart, at Melby kunne få et godt resultat med videre, hvis de kunne fortsætte presset. Det kunne de. Pigerne spiller en super flot kamp, hvor resultatet ender 3-0.

Pigerne kunne nu sikre en første plads, hvis de kunne vinde over pigerne fra Brøndby IF.

Igen igen igen starter pigerne med et flot offensiv udtryk på banen, hvor der ikke går længe i kampen før, at pigerne kæmper sig på 2-1. De sidste minutter af kampen var lige til glemmebogen, hvor dommeren kom alt for meget i fokus. Til 2-2 overser dommeren et meget klart benspænd, som føre til mål. Til 3-2 rammer Brøndby stolpen ud, og af uforklarlige årsager dømmer dommeren mål til stor frustration. Kampen 3-2 til Brøndby og pigerne ender med en 4. plads i gruppen. Mest af alt er følelsen desværre, at dommeren stjal pigernes 1. plads.

Pigerne spiller således 3/4 plads onsdag i mod selvsamme Brøndby.

Ellers er stemningen i top og der hygges rigtig meget.