image Her ses det fremragende hold 🔥🤔
Mark (Glenn) Lytzhøft Christensen
28. april 2022 kl. 12:49
Succes på succes 💪🏻🔥
Tirsdag d 26/4 sætter 9 forventningsfulde piger sig i bilen mod Fredensborg, for at spille udekamp. Humøret var højt, da de lørdagen inden havde revet KBK fra hinanden og vundet 6-0. Kampen starter på fuld tryk og Fredensborg var klar fra start og sætter et godt pres på pigerne, efter 20 min har de mange chancer, men til trods for presset, står keeper Stine stærkt og afværger den ene chance efter den anden. Hen mod pausen kommer MLI pigerne bedre med og formår at komme til halvleg med 0-0. Efter en god pausesnak starter pigerne andenhalvleg meget bedre og kampen bølger frem og tilbage. 5 min før tid opstår der en stor chance til Fredensborg, men Emilie Marie får clearet bolden væk, som sætter Amanda og Karoline alene igennem mod Fredensborgs keeper, en klog aflevering fra Amanda til Karoline og hun kan kalde sig selv matchvinder🙌🏻
Kampens spiller går til hele holdet, for en solid arbejdssejr med den smule held som kendetegner et tophold. Pigerne spiller igen tirsdag d 3/5 mod Helsingør, hvor de skal forsvare første pladsen.