image Succes succes succes
8-mands damerne
31. maj 2022 kl. 14:47
Flot spil og gejst over hele linjen
Mandag d 30/5 skulle Melby, det eneste ubesejret hold, igen i action - denne gang skulle det gå ud over Vejby - Pigerne var opsat fra start. De første 10 minutter startede med et intens pres mod Vejbys mål, men trods flere gode muligheder, afværgedes de af en godt spillende Vejby keeper. Dette skulle ændre sig midt i første halvleg, da Mie sætter sidste fod på et godt angreb og pigerne går til halvleg med en 1 måls føring. Anden halvleg starter som første, med total overfalds fodbold og godt holdspil. 20 minutter inde i anden halvleg kommer så udbyttet af det, som har kendetegnet holdet hele turneringen i gennem, nemlig “holdspillet”. Bolden starter med målspark og 10 afleveringer op gennem Vejbys hold, uden de rører bolden og så ligger den i netmaskerne! “Mie igen” 2-0 føringen holder til slutfløjtet og endnu 3 point på kontoen✅ samt endnu et cleansheet 🤗