image
Kim Daugbjerg
11. september 2023 kl. 17:12

Det er ikke nemt at være serietræner i det danske land, dertil er der alt for mange andre ting en fodboldkampe der er vigtige for spillerne på dette niveau – som typisk.

Men at man de sidste par kampe har 10-12 afbud i en trup på 20, må siges at være svære arbejdsforhold for Melbys cheftræner Jesper Petersen de sidste par uger.

Men det skabte plads til flere debutanter, som gjorde det rigtig fint i lørdagens kamp imod Helsinge.

Helsinge kom foran efter 22 min. på et selvmål af Melby. Kort tid efter stod det 0-3 efter lidt for afventende Melby spil på egen banehalvdel.

Melby kom lidt bedre med efter pausen, og det gav pote, da Mathias Zøllner bankede et frispark i kassen fra 25 meters afstand. Men typisk for Melbys spil i efteråret kom modstanderen nemt til en chance og 1-4 blot få minutter derefter – så en tro på et comeback de sidste 20 minutter, blev begravet langt under det fine græstæppe på Melby stadion. De 1-4  blev også kampens resultat. Og derved 4. nederlag i træk til Melby.

Næste udfordring for Melbys herre bliver lørdag, hvor Snekkesten får besøg af Jesper Petersens tropper.

Om herresenior I ikke kan få det til at rulle deres vej for tiden, så er der lys i tunellen for fremtiden. Melbys U19 hold spillede lokaleopgør imod Frederiksværks ditto, og fik håneretten de næste måneder, da MLI vandt en fin sejr på 3-1. Efter 1-0 ved pausen, forsatte Frederik Holstein og Ken Vinthers tropper det fine spil og kom på 3-0 efter 73 min. inden Frederiksværk fik reduceret kort før tid.