image Det faste mandskab i pink og de seje u16 i rød
Kvs trænerteam
28. marts 2022 kl. 18:34

Efter nogle lange vintermåneder, kan hele Halsnæs kvindefodboldflagskib melde klar til sæsonstart d. 02. april mod Fredensborg, hjemme i landsbyen! ⚽️💪🏻

Søndag var Melby pigerne på besøg hos Brødeskov IF, hvilket var den sidste test forud for sæsonen. Melby havde op til kampen døjet med afbud og skader og derfor var der indkaldt ekstra hjælp fra klubbens U16 mandskab i form af Anna Weng, Frederikke Jacobs og Signe Lusty. Pigerne havde dagen forinden været i kamp for U16, men de gjorde det alle godt og leverede alle en god indsats. 🥳🏃‍♀️⚽️

Kampen handlede om at få prøvet et par af trænerteamets ideer af i praksis, hvilket kunne ses da holdets karakteristiske 4-5-1 opstilling var skiftet ud med en flad 4-4-2. Dette blev dog også en udfordring i kampens start, da Brødeskov fik sat sig på bolden. Melby havde det svært ved at finde et modsvar mod Brødeskovs veloplagte mandskab, og efter godt 15 minutters spil gik den ikke længere for Melby. En bold fra skipper My til Sofie fik ikke nokjuice og en fremadstormende Brødeskov spiller kunne let tage et enkelt træk forbi en chanceløs målmand og gøre det til 1-0.

Skuffende, men Melbys piger gav bestemt ikke op. Efter 25 minutters spil skiftede momentum i kampen, og Melby fik vundet flere dueller og havde flere gode optræk til chancer, samtidig med at hjemmeholdet begyndte at ligne nogle der drømte om at komme til pause med deres føring. Men det kunne de godt glemme alt om. Efter ca. 36 minutter, erobrede Signe Lusty, bolden langt fremme på Brødeskovs halvdel og sendte derefter Madsen helt alene igennem mod en Brødeskov målmand, der kun kunne drømme omen god redning, fordi Madsen var iskold og udlignede til 1-1. 🔥🔥

Efter pausen var Melby pigerne tilbage i deres vante formation, og det var en god ide. Melby satte sig på spillet og efter 15 minutter af 2.halveg kunne kaptajn Jasmin efter et godt pres fra Melby holdet, sende en følt inderside mod fjerneste hjørne, hvor Brødeskov´s målmand igen var statist, og så var Melby foran 1-2. Resten af kampen blev en rodet affære hvor Melby skubbede på, og det var lige ved og næsten, men bolden ville ikke ind. Brødeskov prøvede de sidste 10 minutter, at ændre kampens udfald med lange bolde, og fik faktisk 4 100% chancer, men Melby´s stærke ankermand Sofie, viste klassen og hindrede udligning. 🤩🤩

Så med en 1-2 sejr er pigerne nu klar til sæsonstart, hvor der sagtens kan tåle at blive drømt store drømme!

Tak til alle der mødte op og støttede os denne flotte søndag!