image Foto: Ken Oxenløwe
Kim Daugbjerg
20. september 2020 kl. 15:48

Lørdag havde cheftræner Ken Vinthers tropper besøg af Skævinge – et hold Melby mange gange har haft det svært imod.

Men denne lørdag var de ringen tvivl! Melby var kampen igennem det klart bedste mandskab og kunne for 5. gange uf af 5 kampe dette
efterår trække sig tilbage med 3 points på kontoen. Stærkt af holdet, der gang på gang spiller op til deres bedste.

Melby havde det meste spil og chancer i første halvleg, men det var på dødbolde Melby-mandskabet kom ind i kampen.
Mathias Zøllner bankede bolden direkte i kassen på 2 frispark – og gentog bedriften fra sidste kamp, hvor der også var
prøver på hans gode sparketeknik. I det 44. min. kom Skævinge pludselig ud af ingenting på tavlen med reduceringen til 2-1.
Melbys defensiv tog sig en blunder, og derved 2-1 ved pausen.

I anden halvleg var billede det samme og på 2 assist af topscoreren Chris Nielsen til Tim Søndergaard, så var Tim Søndergaard også dobbelt målscorer.

Bedste på dagen var veteranen Allan ”Moller” Petersen, Anders Weng og Mathias Zøllner.

4-1 og 3 nye points til rækkens tophold.

Inden herresenior viste sig frem, var det kvindeserie 1 der spillede imod FC Helsingør. Og i lighed med herreholdet var kvinderne også deres modstander overlegne.
5-2 viste måltavlen efter en dag, hvor pigerne fra første minut lagde et pres på modstanderne.
Altid målfarlige Cecilie Madsen, Asta Bastholm og Sophie Sørensen  var bedst på en dag alle spillede en rigtig god kamp.