Menu

Lørdag var en stor dag i Melby.

image
23. august 2020 kl. 20:09

Om det var deres nye tatoveringer der gjorde udslaget vides ikke, men de 2 af de bedste på cheftræner Ken Vinthers hold i lørdagens lokalopgør imod Frederiksværk var målmand Nikolaj Sørensen og anfører Niklas Thøgersen.

Lørdag var en stor dag i Melby. Indvielse af det nye klubhus, og mange kampe på stadion. Herresenior I spillede lokalopgør imod Frederiksværk. Kampen var Melbys første turneringskamp efter Corona-pausen, idet forrige uges kamp blev en oversidder kamp.

Melby lagde godt ud fra starten, og spillede klart bedst over hele banen. Melby-bomberen Chris Nielsen havde en dag, hvor træfsikkerheden ikke var som vanlig – havde den været dette var Frederiksværk IKKE sluppet fra Melby med en nederlag på under 4-5 mål…

Melby havde rigtig mange chancer i første halvleg, hvor spillet lovede godt for efterårets turnering. Chris headede flot Melby foran 1-0 efter 32 minutter – på den sværeste af alle hans chancer denne dag! Det blev 2-0 efter 38 minutter da Frederiksværk defensiven satte deres egen målmand på en noget udfordret opgave, og dette kunne målmanden ikke afværge – så 2-0 ved selvmål af FFK.

Lidt i underkanten set på spil og chancer. Nu glædede de mange tilskuer sig til en anden halvleg med vinden i ryggen og solen lige i ansigtet på FFK defensiven.

Melby startede også god efter pausen, hvor Rasmus ”Ralle” Jensen bl.a. havde en stor chance – men forsat 2-0 efter 85 minutter.

Men pludselig valgte FFK at spille det fodbold de kan – og indenfor de sidste 5 minutter havde det unge FK mandskab 4 kæmpe chancer, hvor målmand Nikolaj Sørensen virkelig måtte vise hele palletten fra af super redninger – men den sidste superredning gav en ripost i feltet, hvor Melby defensiven stod og beundrede redningen, så FFK kunne banke bolden i mål til slutresultatet 2-1 til Melby. Gode 85 minutter som lover godt i de kommende uger.

Kampen gav debut til den unge Kasper Mainz der startede kampen i midterforsvaret, og Kasper gjorde en rigtig god figur.

Bedst for hjemmeholdet var målmand Nikolaj Sørensen og anfører Niklas Thøgersen, der sammen med altid farlige Chris Nielsen satte grå hår i hovedet hos

udeholdets spillere.

Næste kamp for Ken Vinthers tropper er søndag den 30. august 2020 ude imod FREM Hellebæk. Kampen fløjtes i gang kl. 12:00.