På visit i Dalby

image Arkivfoto
Kim Daugbjerg
26. september 2022 kl. 06:56

Lørdag var cheftræner Jesper Petersens tropper på visit i Dalby. Inden dagens kamp lå hjemmeholdet nummer 3 og Melby nummer 5, og kun et point skilte holdene. Lad det være sagt med det samme, at denne ”tæthed” aldrig var til at se på dagen. Cheftræneren havde til dagens hold måtte skifte ud på 4 pladser i forhold til sidste  weekends sejr over Ålholm.

Melby var godt med de første 25-30 minutter, hvor Rasmus Jensen og Chris Nielsen havde deres chancer indenfor de første 6-8 minutter. Men hele tiden lå det i kortene, at hjemmeholdet lige var et niveau bedre end Melby. Og kun en superredning af Phillip Thoby i målet hindrede hjemmeholdet at komme foran efter 10 minutter.

Efter 30 minutter gik den ikke mere for Phillip Thoby og resten af holdet fra Melby. Efter er ufarligt indkast midt på banen var Melby alt for passive så via et sideskift og et indlæg var 2 af hjemmeholdets spillere helt fri midt for målet, og uden de store problemer blev bolden headet i kassen til 1-0. Kort efter var den gal igen, da offsidefælden kiksede for Melby og hjemmeholdet kunne bringe sig foran 2-0. En tiltrængt pause til at få ændret lidt på holdet var desværre ikke nok for Melbys tropper. Der gik ud til pausen og lavede samme fejl som der var set mange gange i første halvleg, nemlig at en simpel lang bold ned bag forsvaret blev til en friløber, og efter mindre end 1 minut i anden halvleg stod det 3-0.

Ikke ufortjent at hjemmeholdet var foran, men med lidt mere gejst kunne det have set lidt bedre ud.

At så det blev 4-0 sidst i kampen gjorde det ikke bedre… Denne gang så hele to af udeholdets spillere ud til at være minimum 4-5 meter offside, men dommerens fløjte va rigen tavs.

Alt i alt en slap indsats af Jesper Petersens tropper, der dog på dagen mødte en modstander der var bedre og hurtigere på fødderne, end dem i de røde trøjer…

Næste udfordring for Melby bliver lørdag kl. 14:15 hjemme på Melby stadion, hvor Brødeskov kommer på besøg. En kamp hvor vinderen kommer lidt væk fra de kedelige