image Godt nok ikke fra lørdagens kamp, men en af de mange andre sejre 🤔⚽️🇩🇰
U16 trænerteamet
01. maj 2022 kl. 20:24
Hårdt tilkæmpet 3 point 🔥⚽️

1-0 på en regnfuld dag i Hørsholm! #rainydaysinstoke.      Selvom det hverken regnede eller var i Stoke, var det et umådeligt stolt trænerteam der kunne fejre en velfortjent 0-1 sejr over Hørsholm. U16 pigerne fra Melby var nemlig lørdag morgen taget afsted til, hvad der plejer at være, en umådelig hård udebane. Efter 70-75 minutter i relativ kontrol og flere store målchancer til Melby måtte holdet erkende at modstanderens defensiv bare var velsmurt og afstemt til punkt og prikke. Det var derfor et trænerteam som til sidst måtte kaste idealer om smuk fodbold ad pommeren til og smide alle mand op efter målet. Hørsholms fantastiske forsvar endte med at lave én eneste fejl på dagen hvilket afgjorde sagen da Melbys Julie Jensen fulgte bolden forbi forsvaret, driblede målmanden og satte den iskoldt i kassen i de døende minutter til kampens resultat 1-0 til Melby. Kampens spiller var der derudover ingen tvivl om, Anna Pagh som var her og der og alle vegne. Fremragende indsats fra pigerne! Grimme, hårdt tilkæmpede 1-0’ere giver også 3 point 🔥🔥🔥💪🏻⚽️