image Mikkel Johansen
Kim Daugbjerg
22. maj 2022 kl. 11:40

Lørdag tog cheftræner Jesper Petersens tropper, hjemme i Melby, imod topholdet fra Vejby-Tisvilde.

Det har været en maj måned der har sat træner-teamets fantasi på prøve… Skade på skade har tyndet godt ud i truppen, hvor flere af skaderne har været så alvorlige, at pause på 4-8 uger har været nødvendige – og nogle kommer først tilbage efter sommerferien pga. disse skader.

Men trods en helt igennem uheldigt skadesfrekvens hos spillerne, var det med godt mod og gejst spillerne startede kampen imod VTF.

Udeholdet lagde godt ud og havde bolden mest, men Melby kæmpede godt over hele banen – og et par super redninger af keeper Nikolaj Sørensen holdt hjemmeholdet inde i kampen.

Desværre blev et ufarligt langskud til en føring til udeholdet, hvor Melbys keeper ikke så helt uskyldig ud… Og blot 5 minutter efter føringsmålet var den gal igen, og lidt ærgeligt stod den pludselig 0-2 midt i halvlegen. Der var mange tilskurere på plads denne lørdag, som måske frygtede det værste for hjemmeholdet….

Men ærmerne blev smøget og der blev kæmpet over hele banen, og ved pausen stod det forsat – fortjent – 0-2 til VTF.

Desværre kom pausen ikke til at være det bedste for Melby, fordi der efter blot 6 minutters spil af anden halvleg stod det 0-4!!!! Melbys defensiv blev spillet tyndt et par gange, og man kunne her se forskellen på et godt tophold og et midterhold….

Alligevel kom Melby bedre med i kampen herefter, hvor Chris Nielsen gjorde det til 1-4 kort efter 0-4 målet. Chris så udeholdets målmand var uden for feltet, og bankede bolden i kassen fra midten af banen – et flot mål der fik de mange fremmødte til at få hænderne op af lommerne…!

Melby mødte på dagen et langt bedre hold, men kan være tilfredse med indstillingen og gejsten – og nogle gange man blot lette på hatten over en langt bedre modstander, der fortjent nok rykker op i serie 2 den kommende uge.

Kampen endte 1-5 på et mål hvor igen Melbys defensiv kom til kort.

Bedste Melby-spiller på dagen var Christian Frederiksen, men Lukas Kvistgaard og Frederik Holstein var ikke langt derefter…

Sæsonens sidste kamp for Jesper Petersens tropper bliver lørdag kl. 16:00, hvor Hundested tager imod Jespers udvalgte. En kamp cheftræneren må have set frem til de sidste 3-4 uger, da sommerpausen kommer mere end belejligt for den skadesplaget trup.