Menu

Efter forrige weekends oprykning

image
Kim Daugbjerg
31. maj 2021 kl. 17:00

Efter forrige weekends oprykning, skulle cheftræner Ken Vinthers tropper vise de var kommet ”ned på jorden igen” og klar til en kamp imod Ålholm fra rækkens midte.

Men klar var det sejrsrige mandskal fra Melby. De havde klart overtag i spil og chancer, men lige den sidste aflevering eller skud manglede lige et par gram, får det for  alvor blev farligt.

Men så tog Melby-bomberen Chris Nielsen sagen i egne ben…. Efter 39 min. 1-0 på straffe og 6 min. inde i anden halvleg gjorde Melbys topscorer det til 2-0 på hovedstød., efter et drøm af et langskud på overliggeren af Jacob Wang, og som en ”rigtig” angriber ved så kommer der måske en ripost… Og det gjorde der fra overliggeren og som en  selvfølgelighed steg Chris til tops, op over målmanden, og med hovedet gjorde det fortjent til 2-0.

På dette tidspunkt havde udeholdet været stort set ”fraværende” på Melbys banehalvdel. Men af en eller anden underlig grund gav Melby herefter langt mere plads og muligheder til udeholdet. Og den vikarierende målmand (vanlig et offensivt kort på Ken Vinthers mandskab) Lukas Kvistgaard viste ved flere lejligheder, at det ikke var en ”enlig svale” med den flotte kamp i forrige uge, hvor han overtog handskerne fra den skade 1. keeper Nikolaj Sørensen, der blev slemt skadet i starten af oprykningskampen…

Og efter spil og chancer i anden halvleg var det ikke helt ufortjent, udeholdet reducerede til 2-1. Herefter tog Melby mandskabet igen arbejdshandskerne på, og kæmpede de 3 point hjem til kontoen, som nu sige 15 sejere i 16 kampe – super flot for mandskabet der efter ferien skal kæmpe point hjem i serie 3.

Bedste på Melbys mandskab denne lørdag var Chris Nielsen, Mathias Zøllner og anfører Niklas Thøgesen der igen gik forrest når der skulle løbes nogle meter for  holdkammeraterne.

Næste opgave for Melby bliver udekampen imod Vejby-Tisvilde lørdag kl. 15:00. Om kampen bliver gennemført vides ikke på nuværende tidspunkt, da Vejby har udeblev fra weekendens opgør imod Hundested, og da det var 3. gang i sæsonen er det vanligt DBU trækker holdet ud af turneringen…..Men det kommer der nok en afklaring på midt i ugen.

 

Luk