Efterårets sidste turneringskamp

image
Kim Daugbjerg
23. oktober 2022 kl. 07:29

Lørdag skulle Jesper Petersens tropper spille efterårets sidste turneringskamp. Kampen var imod bundholdet fra Lynge, som inden dagens kamp lå sidst med 6 points.

Melby lagde godt fra land og efter 6 min. kom foran ved Chris Nielsen på hovedstød efter et godt indlæg fra Christian Frederiksen.

Allerede et par minutter derefter kom Melby på 2-0 ved Lukas Kvistgaard der presser hjemmeholdets defensiv og får fat i bolden, dribler forbi hjemmeholdets keeper

inden han ligger bolden ind i det tomme mål. 2-0 og så kunne man som Melbyspiller forvente en god afslutning på efterårets kampe…. Men sådan gik det desværre ikke.

Efter 13. min. er Melby alt for passive i presset på boldholder – og pludselig stod det 1-2.

Melby spillede som om de havde vundet kampen på forhånd. Ingen figth, ringe boldomgang og ingen gejst spillerne imellem trods den gode start – Melby var gået på vinterferie inden sidste kamp var færdigspillet…

Efter 77 min. taber keeperen fra Melby (Phillip Thoby) bolden ind i eget mål, og nu 2-2 – fortjent nok efter det dårlige spil fra udeholdet….

1 min. før tid og i det 4. overtids minut gør hjemmeholdet det hårde ved Melby – og vinder kampen 4-2.

På dagen fik Melbys tropper fom de bad om…..!

Trods den afgørende fejl af Phillip Thoby spillede han en fin kamp, mens Anders Weng var den klart bedste på udeholdet, og leverede som de eneste op til det der forventes af teamet omkring holdet.

Nu er der en god lang vinterpause, hvor mange gode ting fra efterået skal trænes endnu mere – og de mange personlige fejl der gang på gang blev straffet efteråret igennem, må man håbe på bliver minimeret, så man kun har én modstander – og det skulle gerne være det hold man spiller imod….

Den første kamp efter vinterpausen er den 01. april 2023, hvor ORI-Fodbold er første modstander i forårets turneringkampe.