Forsvarsfyrtårnet Marco Nielsen

image Arkivfoto
Kim Daugbjerg
24. september 2023 kl. 17:50

Men alligevel spillede hjemmeholdet frisk til fra kampens start, og lagde et godt pres på udeholdets spillere overalt på banen.

Der var gejst og fight på holdet, og kom tidligt fortjent foran 1-0 ved forsvarsfyrtårnet Marco Nielsen, der kom først på bolden efter et hjørnespark.

Resten af halvlegen styrede Melby kampen, og tilskuerne havde fornemmelsen på endnu et mål til hjemmeholdet ville komme…

Men inden for de sidste 5 minutter op til pausen kom der fnidder i ”systemet”, og 2 store fejl blev straffet straks til 1-2 ved pausen. I sidste angreb inden

dommeren fløjtede til pause havde Melby et n kæmpe dobbeltchance, der ikke blev udnyttet, så man gik trodsalt til pausen med tro på points for første gang på Melby stadion i efteråret.

Anden halvleg startede Melby igen bedst, og kom fortjent på 2-2 ved Marco Nielsen, der derved blev dobbelt målscorer i dagens kamp.

Herefter pressede Melby på for sejren, og kunne med lidt held kunne denne mission godt have været en realitet. Men i dommerens 6. tillægsminut fik Humlebæks

offensiv alt for let spil af Melbys forsvar i flere omgange, så en tværaflevering let kunne sparkes i mål. Surt for de på dagen godt kæmpende spillere fra Melby.

Næste kamp for Melby er lørdag kl. 13:30 på Baunehøj stadion, hvor Skævinge tager imod.