i kampen om Sjællandsmesterskabet

image
Kim Daugbjerg
29. juni 2021 kl. 16:39

I den forgangne uge var Ken Vinthers tropper i ilden både tirsdag og torsdag i kampen om Sjællandsmesterskabet.

Tirsdag mødte holdet Lynge.Uggeløse på hjemmebane i Melby. Her blev Lukas Kvistgaard også en afgørende spiller for de sejrsvandte

spillere fra Melby.

Denne dag dog ikke som vikarierende redningsplanke i målet, men som det han plejer at gøre – som en farlig del af Melby offensiv.

Hele 3 gange kom Lukas på måltavlen i denne kamp, hvor Vinthers tropper vandt 5-1. Øvrige på ”tavlen” blev Mathias Zøllner og Kasper Appelquist.

Hvor også Chis Nielsen var godt medvirkende til offensiven med 3 assist til de 3 sidste scoringer.

Efter tirsdagens gevinst skulle holdet allerede torsdag spille imod Lundtofte – igen på hjemmebanen i Melby.

Kampen var meget jævnbyrdig i første del af halvlegen. Og begge hold kæmpede godt for at komme til næste runde…

Udeholdet kom på 0-1 kort før dommeren fløjtede til halvleg. Trods denne dukkert kom Melby bedst ud til anden halvleg, og i det og 64. minut af kampen gjorde Kasper Appelquist det til 2-1. Herefter skulle der med trætte ben kæmpes den sidste del af kampen.

På dagen manglede Melby nogle spillere fra tirsdagens kamp – bl.a. topscorer Chris Nielsen – men alligevel viste holdet hvorfor de igennem det sidste år kun har tabt 3 points over hele turneringen. Der blev fightet for hinanden og havde vel fortjent sejeren, men 4 min. før tid fik udeholdet et noget ærgeligt straffespark, som blev udnyttet til 2-2.

I straffesparkskonkurrencen blev det dog til et samlet nederlag på 6-7.

Som en krølle på torsdagens kamp, fik Jacob Thyge Olsen comeback i den røde trøje efter over 11 års pause fra 1. holdet i Melby. Det var dog ikke lige planlagt, men  Anders Weng

blev under opvarmningen op til kampen skadet, og ”2 min. i kamptid” blev Jacob hentet ind fra tilskurerpladserne. Han havde som altid medbragt tasken pakket og klar – om nogen skulle