Menu

Jesper Petersens tropper har været i ilden 2 gange indenfor 4 dage.

image
Kim Daugbjerg
24. maj 2023 kl. 15:55

Jesper Petersen og han udvalgte tropper har været i ilden 2 gange indenfor 4 dage.

Først ude imod Brødeskov. Og lad det blot være ”én til glemmebogen” – MLI var slet ikke klar på dagen.

Eneste positive at nævne fra den kamp, var at Christian Frederiksen scorede til 1-1 efter godt oplæg fra Lukas Kvistgaard.

Men de sidste 75-80 min. var en lang skuffelse.

 

Bedre var det tirsdag hjemme i landsbyen imod FIF fra Hillerød.

Her kunne trænerteamet allerede fra opvarmningen se et langt mere motiveret hold.

Allerede efter 6 min. kom Melby foran ved Marco Nielsen efter ass. fra Rasmus Jensen.

Desværre gik der kun 10 min. så fik udeholdet udlignet ved et meget let mål, som burde være afværget – i indtil flere omgange…

Heldigvis gik der ikke mere end 5 min. før Melby kom på 2-1 ved Christian Frederiksen efter oplæg fra Chris Nielsen. Herefter spillede Melby rigtigt godt og kunne med lidt held have kommet yderligere foran. Bl.a. så det ud til Niklas Thøgersen blev snydt for et klart straffespark, men fløjten hos manden i sort forblev tavs.

I starten af anden halvleg forsatte Melby det gode spil, og kom fortjent foran 3-1 efter 68 min. spil ved Rasmus Jensen, der på dagen havde flere nærgående forsøg. Bl.a.

1 forsøg målmanden kun med det yderste af målmandshandsken fik viftet på stolpen.  Melby forsatte fremad med godt spil og nærgående forsøg, men ud af ingenting kom udeholdet lidt med i kampen igen med 10 min. tilbage, da et svævende indlæg ikke blev afvist – og derved 3-2…. Tættere kom udeholdet ikke, og Melby må derved kunne se sig tættere på at redde endnu en sæson i serie 3. Med 2 kampe igen ser det fornuftig ud for holdet, der i foråret har givet trænerteamet rynker den ene kamp, for så derefter at få det helt store smil frem kampen efter. Men inden de to sidste kampe (tirsdag den 30. maj ude imod topholdet fra Slagslunde-Ganløse og sidste hjemmekamp den 10. juni 2023 imod Lynge) må det siges der har været mange gode momenter i langt de fleste kampe. Dagens bedste MLI´ere var Mathias Zøllner og Rasmus Jensen, der sammen med de godt kæmpende Chris Nielsen og Mikkel Johansen gav udeholdet nok at se til kampen igennem.  

Luk