Jesper Petersens tropper sidste kamp i turneringen

image
Kim Daugbjerg
12. juni 2023 kl. 18:18

Lørdag havde cheftræner Jesper Petersens tropper sidste kamp i turneringen, inden sommerferien kommer op programmet.

Dagens modstander fra Lynge-Uggeløse havde, i lighed med MLI, intet at spille for – da de var rykket ned i serie 4 inden dagens kamp. MLI var Inden kampen sikker på en ny sæson i serie 3 efter sommerpausen.

Og på dagen var det hjemmeholdet der lagde bedst ud. Og efter 25 min. af kampen første Melby 2-0, og styrede spillet fornuftigt hele første halvleg. Begge mål blev sat ind af MLI-hardhitter Chris Nielsen, begge efter oplæg fra Christian Frederiksen.

Pausen var ikke god for MLI, da anden halvleg var lidt usammenhængig og for meget rod i opspil. Men heldigvis var Lynge ikke opsat på det helt store come-back i kampen  men fik alligevel reduceret til 2-1 efter 82 minutter. Men rigtig i fare var sejreren ikke for hjemmeholdet.

Bedste mand på dagen var Chris Nielsen, der sammen med resten af holdet kan se frem til en pause – inden det går igen igen med turneringen i serie 3 i starten af august. Hvor der er flere lokalopgør på programmet, så der burde være motivation nok i opstartsfasen frem imod turneringsstarten.

Sæson 2022/23 blev med blandet føelse, nogle gange super flot spil – for i næste kamp at falde lidt ud af stilen. Men alt i alt en godkendt præstation af alle omkring holdet med en placering i midten af rækken.