Lørdag eftermiddag skulle cheftræner Jesper Petersens tropper tage imod topholdet fra Allerød.

image
Kim Daugbjerg
16. april 2023 kl. 16:38

Efter en start på forårets kampe der ikke lige var efter ønskebogen, kunne de fremmødte kun håbe på en god præstation af hjemmeholdet. Der var på dagen bl.a. afbud fra den vanlige skarpskytte Chris Nielsen og keeper Phillip Thoby, så veteranmålmanden (nok super veteran......) Torben Nielsen var fundet frem til dagens anledning.

Melby viste fra start de var klar til at viske tavlen ren, så de sidste par kampes indsatser skulle gemmes langt væk..!

Og allerede i første angreb gik en godt spillende Mathis Zøllner, igennem Allerøds forsvar og skød via målmandens hånd på overliggeren. Så var kampen i gang for hjemmeholdet.

Rasmus "Dølle" Jensen var valgt i front som afløser for Chris Nielsen, og Rasmus levede fuldt ud op til den tro træneren havde på ham.

Efter 8 minutter udnyttede Rasmus et godt oplæg fra Christian Frederiksen og bragte Melby i front. Kort tid efter var Rasmus på pletten igen, denne gang efter oplæg fra Mathias Zøllner. Inden Rasmus måtte lade sig udskifte midt i halvlegen med en skade, nåede han at ligge op til 3-0 målet der blev sat ind af forsvars krumtappen Marco Nielsen.

Herefter spillede Melby sig frem til flere chancer, mens topholdet ikke komtil chancer i den første halvdel af kampen.

Allerød reducerede til 3-1 på et flot langskud, som MLI-keeperen ikke kunne forhindre. De sidste 15-20 minutter var det hårdt arbejde for MLI, da kræfterne slap op og Allerød kom lidt mere med i kampen - uden dog for alvor at presse MLI´s defensiv, der på dagen spillede en rigtig god kamp sammen med de godt kæmpende midtbanefolk, hvor Niklas Thøgersen og Mathias Zøllner spillede en flot kamp.

Kort før tid tog anfører Niklas Thøgersen sagen i egen hånd, og afgjorde kampen med 2 kasser. Først på flot oplæg af Kasper Mainz, og blot 2 minut derefter på oplæg af unge Mikkel Johansen der igen spillede en god kamp i Melbys offensiv. 5-1 til Melby på en rigtig god for hele holdet.

Flot kamp af hjemmeholdet der kan se frem til 14 dages kamppause, inden Ølsted kommer på visit lørdag den 29. april 2023. Med den gejst og fight der blev lagt for dagen denne lørdag, kan de kommende 2 ugers træning kun skærpe humøret frem imod lokalopgøret.

Bedst på dagen var Anders Weng i forsvaret, der sammen med Niklas Thøgersen og Mathias Zøllner på midtbanen arbejde godt for hele holdet kampen igennem.