Menu

Lørdag skulle cheftræner Jesper Petersens tropper vaske forrige uges nederlag til Ølsted af sig…

image
Kim Daugbjerg
22. oktober 2023 kl. 15:07

Topholdet fra Hørsholm kom på visit i Melby. Og det var ikke den bedste start hjemmeholdet fig, da Hørsholm kom foran 0-1 allerede efter 2 minutters spil. En noget uheldig start af holdet, der dog kom lidt bedre ind i kampen som den skred frem.

Men Hørsholm var et bedre hold end Melby i første halvleg, og fortjent nok hold sig i spidsen frem til pausen.

I anden halvleg kom Melby langt mere med i spillet, og afleveringerne var noget bedre end i første halvleg. Spillet blev presset frem imod Hørsholms mål, og 5 minutters spil af anden halvleg kom Melby på 1-1 ved Chris Nielsen. Herefter spillede Melby en god gang fodbold, som udmøntede sig i en scoring til 2-1 ved Lukas Kvistgaard, på et godt oplæg fra Rasmus Jensen. Kort efter burde Melby være kommet på 3-1, da en stor chance ikke blev udnyttet. Og stik imod anden halvlegs spil og chancer kom Hørsholm i det 70. minut noget let på 2-2, da flere af spillerne fra Melby stod og blundede lidt og bolden sejlede ind i modsatte sidenet. Kort herefter fik Chris Nielsen kampens chance, da han

blev spillet helt fri midt foran mål, men skuddet blev reddet af målmanden. Herefter var der pres i resten af kampen imod Melbys mål, og Hørsholm kom på 2-3 med 8 minutter igen.

Melby kom aldrig til chancer den sidste del af kampen, og måtte se Hørsholm trække sig tilbage med alle 3 points – trods en godkendt indsats af hjemmeholdet.

Næste udfordring for Jesper Petersen og hans tropper er lørdag, hvor årets sidste turneringskamp spilles i Annisse kl. 12:00. Herefter kommer vinterpausen inden turneringen går i gang igen