Kim Daugbjerg
26. september 2021 kl. 21:00

Lørdag tog Melby imod Gilleleje.

Der var lagt op til Ken Vinthers tropper skulle arbejde for points imod et altid hårdt arbejdende hold fra Gilleleje.

Og det var ingen undtagelse denne lørdag, hvor Melby lagde bedst ud. Bolden var mest på Melby-fødder, men hele tiden skulle der passes på kontraangreb fra udeholdet. Melbys defensiv var solid hele kampen, og afholdt Gilleleje fra de helt store chancer. I modsatte ende var Melbys offensiv, med specielt Jacob Olsen og Chris Nielsen, farlige flere gange i første halvleg, men ind ville bolden ikke. Anden halvleg startede som de første 45 min. med Melby i boldbesiddelse, og udeholdet lurerende på deres chancer for kontra. Efter 11 min. af halvlegen spillede Jacob Olsen en bold i feltet til Chris Nielsen, der lagde bolden ind bag en godt spillende keeper fra udeholdet. 1-0 til Melby og lidt mere ro på spillet resten af kampen, hvor udeholdet aldrig for alvor kom frem til de store chancer.

Bedste mand hos Melby var Allan "Moller" Pedersen, der med ro og oveblik gang på gang fik sammensat Melbys opspil.

Næste opgave for Ken Vinthers tropper er lørdag kl. 13:00, hvor topholdet fra Vejby-Tisvilde tager imod Melby.