Lørdag var Melbys tropper på visit i Jyllinge.

image
Kim Daugbjerg
11. april 2023 kl. 03:28

Melby var klar fra start og spillede en god gang fodbold den første del af 1. halvleg.

Melby spillede noget af det bedste fodbold i meget lang tid. Og var foran 0-2 da uret sagde 30 min…

Og kunne godt have været foran med 4-5 mål allerede her. Marco Nielsen og Niklas Thøgersen havde begge nogle kæmpe chancer der burde have afgjort kampen allerede efter de 30 min.! Men sådan skulle det ikke være.

Efter 33 min. lavede Melbys defensiv et helt unødvendigt frispark lige uden foran målfeltet, der efterfølgende udløste et straffespark for hands af Melbys forsvar. Kort tid inden pausen blev én af hjemmeholdets spillere, spillet helt fri af Melbys defensiv lige på kanten af målfeltet og der blev ikke svigtet fra angriberens side… 2-2 helt  unødvendigt.

Desværre kom der flere fejl i Melbys defensiv i 2. halvleg, og samtidigt fik hjemmeholdets spillere alt for nemt spil i mand til mand situationerne, og 3. min. ind i 2. halvleg blev 3-2 til hjemmeholdet – og meget var ”op ad bakke” for Melby resten af kampen. Kampen endte 6-2 og var som nat og dag for begge hold...

Chris Nielsen lagde op til MLI´s første mål og scorede selv det andet (og et frispark på indersiden af stolpen) var sammen med Niklas Thøgersen de bedste i 1. halvleg,

hvor Niklas desværre blev ramt kraftigt i hovedet i den sidste del af halvlegen, og måtte lade sig udskifte. Heldigvis kom han tilbage på banen sidst i kampen. I 2. halvleg var der ikke nogen der stod bedre i lyset end andre.

Melby møder lørdag kl. 16:00 Allerød fra toppen af rækken, hvor de ligger som nummer 2 (efter Slagslunde-Ganløse).