Menu

Melby godt på vej...

image Arkiv foto: Ken Oxenløwe
Kim Daugbjerg
10. maj 2021 kl. 16:01

Lørdag havde Ken Vinthers tropper udekamp imod Skævinge. Skævinge der altid har voldt Melby problemer!!

 

Og denne lørdag var ikke anderledes. Hjemmeholdet, fra den nedre del af rækken, lagde godt ud og kom efter 3 min. foran 1-0.

Så denne lørdag så ikke ud til at blive meget anderlede end de sidste mange år, når Melby har gæstet Skævinges kampbane.

 

Og hjemmeholdet var bedst de første 20-25 min. af kampen – frem til Melbys tophold fik et noget ”billigt” straffespark efter 27 min.. Et spark Melbys topscorer Chris Nielsen udførte til UG – og så stod den noget ufortjent 1-1.

Melby skulle have endnu mere held i sprøjten, da Marco Nielsen – kun et par minutter efter 1-1- målet – efter lidt tilfældigheder kunne gøre det til 2-1 til topholdet.

Anden halvlev har samme ”ørkenvandring” fra Melbys side, og skal på en dårlig dag være mere end tilfredse med de 3 points.

Næste udfording bliver lørdag hjemme i Melby kl. 16:00, hvor FIF Hillerød kommer forbi.

Med lidt held kan Melbys tropper rykke op indenfor de kommende par kampe – tiltrods for der så vl mangle 3-4 runder af turneringen.

Men med en sæson der har giver luttere sejre – med undtagelse af efterårets sidste kamp der gav et nederlag – er det noget af en præstation af holdet og træner Ken Vinther, der har bragt motivation til holdet hele turneringen igennem – flot flot.

Luk