image Arkivfoto: Ken Oxenløwe
Kim Daugbjerg
07. juni 2021 kl. 05:07

Lørdag var et noget afbudsramt mandskab fra Melby på visit i Vejby-Tisvilde.

Cheftræner Ken Vinther var også henvist til ikke at skujlle deltage…… Efter sidste weekends bortvisning i kampens overtid. Det kostede 1 dag i ”skyggen”.

Udover chaftræneren var der afbud fra flere spillere fra sidste weekends startsopstilling – men trods disse afbud, skulle oprykkerne fra Melby være favorit imod hjemmeholdet fra rækkens bund.

Første halvleg var i klart overtag til Melby, og holdet holdt hjemmeholdet fra blot én afslutning. Melbys Christian Wiborg bankede holdet foran 1-0 på et langskud fra 22-23 mtr. Og da topscorer Chris Nielsen også ville være med i legen, stod det 2-0 til Melby ved pausen. Anden halvleg kunne Melby langt fra være bekendt, og efter et drop af Melbys vikarierende keeper, Morten Kristiansen, så stod det pludselig 2-1… Og Melby kunne uden nogen indsigelse fra modstanderne have været foran med 7-8 mål på dette tidspunkt…

Offensiven stod for den ene kæmpe brændte chance efter den anden. Chris Nilsen, Frederik Larsen, Tim Søndergaard og anfører Niklas Thøgersen var blot de værste syndere på dagen….

På dagen var Jacob Wang, Anders Weng og Marco Nielsen de der stod i bedste lys.

Næste kamp for Ken Vinthers tropper er lørdag kl. 12:30 hjemme i Melby imod Hundested, der på dagen kan spille sig med op i serie 3 sammen med Melby.

Men mon ikke Ken Vither & co. Gerne vil afslutte sæsonen med sejr imod det eneste hold der har taget point fra Melby.

Sæsonens første 17 kampe har mundet ud i 16 sejre…..!