MLI i gang

image Arkivfoto: Ken Oxenløwe
Kim Daugbjerg
06. april 2022 kl. 18:07

Lørdag skulle Jesper “Tinggaard” Petersen se om vinterens træning havde båret frugt. Modstanderen i forårets præmiere var Humlebæk.

Udeholdet spillede bedst i store dele af kampen, hvor Melby ikke rigtigt kunne få spiller til at flyde som de gerne ville.

Udeholdet kom foran 0-1 i første halvleg, og øgede føringen senere i anden halvleg.

Langt de fleste af de mange fremmødte forventede nu de måtte gå hjem uden MLI points på kontoen… Men de sidste 12-15 minutter blev tingene vendt lidt rundt, og Christian Frederiksen og Chris Nielsen kunne med deres 2 mål hive et noget heldigt point hjem til Melby.

Med den ene point kunne holdet kravle én plads op i tabellen til en 4. plads.

Holdet får nu en lille kamppause, da den kommende weekends modstander ikke kunne finde en egnet kampbane, så derved bliver kampen rykket til anden kampdag i maj..