MLI nedtur

image
Kim Daugbjerg
19. september 2021 kl. 17:25

Om det var misundelse over Skævinges entreprise med ny kunstgræsbane, eller irritation over den manglende DBU-Dommer vides ikke - men Ken Vinthers tropper var helt ved siden af sig selv fra kampens start...

Den påsatte dommer kom ikke, så der blev arbejdet fra hjemmeholdets side på at få fat i anden til at varetage fløjten til dagens kamp på Skævinge stadion.

Kampen kom i gang med over 20 minutters forsinkelse, og det var hjemmeholdet der lagde godt ud fra kampens start. Der stod Skævinge på alt, og de spillede mere eller mindre Ken Vinthers tropper helt ud over baglinjen - det var god bold hjemmeholdet spillede og Melby skal være mere end lykkelige for kun at være bagud 1-0 ved pausen - på et langskud der måske burde være afvise af Melbys forsvar og keeper.

Hvad cheftræneren havde sagt til spillerne i pausen vides ikke, men det hjalp! Et helt andet udtryk kom spillerne ind til anden halvleg med.

Og piv ufortjent var Melby efter 12 minutters spil i anden halvleg foran 1-2!!! På mere eller mindre de første 2 angreb de havde haft i kampen.

Først bankede Jacob Olsen bolden ind lige uden for feltet, hvor han først viftede en forsvar til den ene side og lagde bolden tilrette til højre foden, der flot sparkede den ind bag en, på det tidspunkt, arbejdsløs Skævinge keeper. Kort efter var MLI-Bomberen Chris Nielsen på færde, og gjorde det til 1-2 til stor overraskelse for de mange fremmødte MLI-tilskuer... Herefter var kampen langt mere lige end de første 60 min. og Melby havde deres chancer overfor et forsat godt spillende hjemmehold.

Midt i halvlegen fik hjemmeholdet tilkendt et straffespark, som kun få på stadion kunne se.... Men det blev udnyttet, da straffesparksskytten bankede bolden ind selvom MLI-Keeper Nikolaj Sørensen var tæt på at nappe sparket.

Kort tid efter tabte Melby bolden i en opspilssituation, og på indlægget kom Nikolaj Sørensen for sent op til bolden, så Skævinges angriber kunne komme først på bolden og heade Skævinge foran 3-2, som også blev slutresultatet  - fortjent nok set over hele kampen, men surt for et godt kæmpende udehold, der også havde deres chancer i slutfasen.

Bedste på Melbys mandskab denne lørdag var Frederik Larsen og Nikolaj Sørensen der holdt Skævinge fra at vinde større end det nu engang blev til.

Næste kamp for Ken Vinthers tropper er lørdag den 25. september 2021 hjemme på Melby stadion, hvor Gilleleje kommer på visit.