15. september 2021 kl. 07:07

Lørdag var cheftræner Ken Vinthers tropper igen i kamp.

Ugens træningspas havde givet flere spillere at vælge imellem end i forrige weekend, hvor der var 10 afbud på blokken inden lørdagens kamp.

Denne weekend var det stort set ”tag selv bord” for Ken Vinther, der skulle sætte holdet op til kamp imod Espergærde.

Lad det være sagt fra start – Espergærde spillede kampen igennem bedre end hjemmeholdet fra Melby! Men nu er det ikke altid sådan at det bedste hold vinder!

Melby var presset godt tilbage på banen, hvor udeholdet viste godt spil over hele banen. Mens Melby trods alt var farlige, når de kom i nærheden af Espergærdes felt.

Allerede efter få minutter fik kaptajnen Niklas Thøgersen en kæmpe chance, men helt alene med målmanden faldt den altid farlige Niklas i bolden…… Men Melby havde, trods manglende boldbesiddelse, flere kæmpechancer igennem kampen, hvor Allan ”Moller” Pedersen (foto), Chris Nielsen og Filip Leiss nogle chancer der burde have gjort dem søvnløse – om resultatet ikke var gået Melbys vej.

Kort før pausen vristede Melbys topscorer Chris Nielsen sig fra af Espergæredes defensiv, og bragte Melby foran 1-0. Samtidigt brokkede Espergærde sig til et rødt kort, så det gjorde det ikke nemmere at komme tilbage for udeholdet.

Alligevel blev det 1-1 kort inden pausen, hvor Melbys keeper, Nikolaj Sørensen, ikke så helt uskyldig ud…

Kort inde i anden halvleg gjorde Chris Nielsen det til 2-1, inden indstiftede Filip Leiss gjorde det til 3-1 og 4-1 kort før slutsignalet, begge på oplæg fra Niklas Thøgersen.

I overtiden fik Espergærde reduceret til 4-2.

Bedste på Melbys hold var altid farlige Chris Nielsen.

Med sejreren er Melbys oprykkere for alvor med i topstriden, inden næste kamp lørdag den 18. september 2021 ude imod Skævinge, som også er kommet godt fra start i turneringen. Der fløjtes op kl. 15:30 på Skævinge stadion.