Menu

Ølsted kom på visit

image
Kim Daugbjerg
30. april 2023 kl. 21:01

 

Cheftræner Jesper Petersen og hans tropper skulle leve op til sidste kamps flotte sejr over Allerød.

 

Lørdag skulle der så afvikles lokalopgør på Melby stadion, hvor Ølsted kom på visit.

 

Til kampen havde cheftræneren modtaget afbud fra målmand Philip Thoby (skadet ankel), Lukas Kvistgaard (soldat så ikke hjemme denne weekend) og krumtappen i forsvaret Marco Nielsen (syg i timerne op til kampen). Så der var på dagen come-back til førsteholdsfodbold for målmand Nikolaj Sørensen, der sidst spillede med på holdet for 8 måneder siden. Heldigvis blev sidste kamps helt store helt, Rasmus ”Dølle” Jensen, sin skade kvit. Så trods diverse afbud, var cheftræneren ikke helt bleg for at forvente en sejr ift. holdets sidste kampe.

 

Ølsted spillede rigtig flot fodbold i starten af kampen, og var bedre end hjemmeholdet i første halvleg. Ølsted kom i front omkring den halve time, hvor Melby ikke fik dækket op, og 2 Ølsted spillere stod helt fri foran mål, og en sådan chance giver man ikke altid farlige Patrick Sørensen – 0-1 til Ølsted, og så skulle Jesper Petersen og Melby holdet vise deres moral var til at komme tilbage i kampen. Og det må man sige de formåede, hvor alle virkelig steppede op for hinanden, og hjemmeholdet kom mere og mere ind i kampen. Der kom langt mere fight og vilje hos alle på hjemmeholdet, og ikke mindst midtbanen med Nicklas Thøgersen og Mathias Zøllner viste deres overblik gang på gang, hvor de offensive på Melbys hold fik langt mere at arbejde med. Men man skulle helt hent til det 63 min. hvor Melby lidt heldig fik et skud afrettet og bolden gik i mål. Herefter var det lige ved og næsten for hjemmeholdet, der pressede på for sejr, men ind ville bolden ikke. Kort før tid applerede hjemmeholdet – med rette – for straffespark, da Melby bomber Chris Nielsen blev godt og grundigt ”behandlet” af 2 forsvarer fra Ølsted i fællesskab…. Men dommerens fløjte var tavs, og Chris måtte kort tid efter lade sig  udskifte. Men 1-1 var et rimeligt resultat for hjemmeholdet, der derved forsat kunne holde Ølsted på afstand i en tætte bundkamp.

 

Bedst på dagen var tilbagevendte Nikolaj Sørensen, der sammen med midtbanens Nicklas Thøgersen og Mathias Zøllner stod lidt bedre i billede end andre – men alle gav deres indsats for fællesskabet.

 

Melbys tropper skal allerede torsdag den 04. maj 2023 spille ude imod Ålholm kl. 19:00, hvor der igen er brug for vilje og gejst om der skal points på kontoen. Næste hjemmekamp bliver lørdag den 13. maj 2023 kl. 16:00, hvor Melby tager imod Dalby fra rækkens top.

Luk