Kim Daugbjerg
23. maj 2021 kl. 16:52

Lørdag var Ken Vinthers tropper på besøg i St. Lyngby. Her var det muligt at spille sig til oprykning, mange spillerunder før sæsonen er færdig.

Holdet har kun sat 3 point til i hele sæsonens 14 kamp. Så der var lagt op til det var netop denne lørdag holdet skulle lade sig hylde som oprykker.

Og lad det være sagt med det samme - kampen blev afgjort efter 3 min., da Melbys topscorer Chris Nielsen lagde en dæmper på St. Lyngbys forhæbninger om at presse topholdet... 1-0 til Melby efter oplæg af anfører Niklas Thøgersen. Allerede 5 min. herefter gjorde Kasper Appelquist det til 2-0, igen efter olplæg af Kaptajn Thøgersen.

Melby havde alt spillet, og afgjorde for alvor kampen efter 25 min., da Chris Nielsen fandt Mathias Zøllner der flot lagde bolden ind bag en travl målmand i hjemmeholdets mål.

Melby kunne med lidt mere koncentration i afslutningerne have lavet 2-3 mål mere i en halvleg, der desværre fik et alvorligt aftryk. Melbys sidste skanse, målmand Nicolaj Sørensen, kom noget uheldigt ud i feltet midt i halvlegen, hvorved han fik revet nogle sener og ledbånd over i skulderen - så sæsonen er færdig for Melbys farverige keeper.

Unge Lukas Kvistgaard tog modigt handskerne på, og fik for alvor en hovedrolle som han nok ikke havde tænkt på, da han stod op lørdag morgen....

Men Lukas holdt målet "rent" kampen igennem, og med flere flotte indgreb havde han en stor andel i nullet blev holdt.

I anden halvleg kunne Melby have udbygget føreringen, men der var lidt for meget sløseri i afslutningerne, så man skulle hen til 15 min. inden sidste fløjt før der igen var jubel i Melbylejeren...

Indskiftede Christian "målmaskinen" Frederiksen viste at "maskinen" ikke var rustet helt sammen - og scorede til 4-0 efter oplæg af Jacob Wang.

Herefter skulle bolden blot holdes i gang, og tiden gå - før jubel kunne slås løs i Melbylejeren.

En helt utroligt sæson er nu endelig udmundet i oprykning - og Ken Vinther kan med stolthed se tilbage på en bedrift, han og holdet, har arbejdet sig til siden sidste sommer.

Nu er det vigtigt der kan holdes fokus, så sæsonen kan afsluttes på fornuftig vis.

Dagens bedste på Melbys hold var Niklas Thøgersen, Marco Nielsen, Mathias Zøllner og Kasper Appelquist.

Næste opgave for holdet er lørdag den 29. maj 2021 kl. 16:00 hjemme i "hullet", hvor Ålholm kommer forbi.