18. september 2023 kl. 09:04

Så kom cheftræner Jesper Petersens tropper på tavlen…. Og sikken lørdag de skulle igennem!

Dagens kamp var på udebane imod Snekkersten, der også havde haft det lidt svært i opstarten på den nye sæson.

MLI´s træner team havde lidt flere spillere til rådighed frem imod dagens kamp, og kom til Snekkersten med gode forventninger til et godt resultat.

Men de røde fra Melby kom bagud 1-0 midt i halvlegen, men kom godt igen resten af halvlegen som de kunne gå til pause med en god føring på 2-1.

Først Chris Nielsen (oplæg Jacob Wang) til 1-1, og lige inden kommerens fløjte lød til pausen Jacob Wang selv til 1-2. En god måde at gå til pausen på…

Starten på anden halvleg kom der godt gang i sagerne, og vendte lidt om på tingene – og efter 15 minutters spil i anden halvleg stod det pludselig 4-3 til hjemmeholdet, efter Christian Frederiksen havde bragt Melby foran 3-2 (oplæg Andreas Rindholm) i denne periode.

Så var de gode råd fra sidelinjen dyre, og holdet skulle nu trækkes sig op fra et hul de kender fra de tidligere kampe i efteråret. Men denne lørdag gik det Melbys vej.

De sidste 30 min. spillede Melby godt, og kom på 4-4 ved Rasmus Jensen, men trak pinen lige lovligt langt ud før de 3 point kom med hjem til landsbyen…

Melby havde kæmpe chancer til Chris Nielsen, Niklas Thøgersen og Christian Frederiksen inden Kasper ”Corney” corneliusens gamle old boys krop fik bragt Melby foran 4-5 langt inde i overtiden…. Melby smed alt frem den sidste del af kampen, og Mathias Zøllner fandt ”Corney” til stor forløsning for de, i efteråret, hårdt prøvet Melby folk både på banen såvel som på linjen. Godt kæmpet den sidste del af kampen, og ikke mindst aldrig gav de op.

Næste kamp for holdet bliver lørdag den 23. september 2023 kl. 16:00 hjemme i Melby, hvor Humlebæk kommer på visit.