image Arkivfoto
Kim Daugbjerg
03. oktober 2021 kl. 18:47

Lørdag var Ken Vinthers tropper på visit hos topholdet fra Vejby-Tisvilde.

Op til kampen måtte cheftræneren se bort fra flere spillere, blandt andet topscoreren Chris Nielsen.

Hjemmeholdet kom ud til kampen med fuld blæs på – over hele banen.

De viste hele kampen igennem hvorfor de et topholdet i puljen. De spillede Melby ud af banen i første halvleg – og de røde skulle være heldige kun at være bagud 1-0 i pausen. Det kunne med lidt mere koncentration i afslutningerne godt have været til 3-4 mål mere. Men Melbys defensiv blev med at kæmpe det bedste de havde lært. I pausen fik udeholdet tilrettet lidt, så fra starten af anden halvleg kom de lidt mere med ind i kampen, som de absolut ikke havde været i nærheden af i første halvleg.

Efter 10 min. i anden halvleg kom der balance i regnskabet – meget meget ufortjent efter spil og chancer – på et mål af forsvarskrumtappen Marco Nielsen. Herefter forsatte hjemmeholdet deres flotte spil, mens Melby havde arbejdshandskerne på – der blev kæmpet flot over hele banen – og holdt Vejby fra ”fadet” med god defensiv

og godt målmandsspil af Nikolaj Sørensen i buret.

I overtiden (92 min.) gjorde Melby det helt utrolige ved Vejby, da Marco Nielsen igen lavede endnu et mål på oplæg af assistkongen Allan ”Moller” Petersen der lagde et perfekt frispark ind i feltet, hvor Marco blot skulle gøre det sidste arbejde med at få smidt bolden ind over stregen… God stemning på linjen – der desværre blev til slutresultatet 2-2 i det 95. min. Fortjent nok hjemmeholdet fik points med fra kampen, men selvfølgelig noget af en kold spand vand at få i hovedet for Ken Vinthers tropper i sidstene ende.

Bedst for Melby var denne dag Nikolaj Sørensen, Marco Nielsen og Christian Wiborg – men flot arbejdsindsats af hele holdet.

For anden udekamp i træk kom der IKKE DBU-Dommer til kampen. Der var ikke meget at udsætte på den af hjemmeholdet fundet dommer, men det er noget der giver unødig snak på sidelinjen hos begge hold.

Næste kamp for Melbys tropper er lørdag den 9. oktober 2021 kl. 16:00, hvor Hundested kommer på visit på Melby stadion.

Kampen er sidste kamp for holdet inden en fortjent vinterpause kommer. Uanset hvordan den sidste kamp kommer til at slutte, må der kun gives ros til trænerbænken i Melby og alle de der har været med inde på banen. Inden Hundested kommer på besøg ligger Melby på den delt 3. plads – mere end godkendt for oprykkerne.