Kim Daugbjerg
10. oktober 2021 kl. 19:10

Lørdag var det rigtig mange mennesker på Melby stadion igennem hele dagen.

Ken Vinthers tropper skulle spille efterårets sidste kamp inden en velfortjent vinterferie.

Dagens modstander fra Hundested har ikke haft den bedste sæson, mens hjemmeholdet har overrasket og ligger i toppen af rækken.

Hundested bed godt fra sig i kampens start, men hele tiden lurede Melbys offensiv på at give de mange tilskurere det de var kommet efter - en sejr i det gode vejr, som afslutnig på et godt fodbold år i Melby.

Og efter 15 min. kom forløsningen fra en skarp Jacob Thye Olsen, der bankede bolden ind bag en chanceløs keeper fra Hundested. Flot opspil, hvor man udspillede  udeholdets forsvar inden Olsen startede en underholdende næste time på Melby stadion.

Efter 32. min. kom udeholdet på 1-1, efter en stor fejl i Melbys defensiv.

Men det kom Melby sig hurtigt over, og kaptajnen Niklas Thøgersen udnyttede et straffespark, som blev begået på en noget klodset måde af Hundesteds forsvar på Christian Frederiksen. Men som skrevet var Thøger ligeglad og som en selvfølgelighed bankede bonden i kassen til en fortjent pauseføring på 2-1 til Melby.

Efter pausen viste Melby klassen og efter 12-15 min. inde i anden halvleg stod det 6-1 til Melby. Først 2 gange Chris Nielsen, derefter Christian Frederiksen og sidst med 30 min. igen lukkede Niklas Thøgersen kampen af med sit andet mål til en sikker 6-1 sejr til Melby.

Bedste hos Melby denne lørdag var Niklas Thøgersen og Christian Frederiksen.

Kampen blev Ken Vinthers sidste som cheftræner i denne omgang. Ken har valgt at stoppe efter nogle succesrige sæsoner. Ny cheftræner bliver Jesper "Tinggaard" Petersen, der tidligere har været aktiv ungdomsspiller og senere ungdomstræner i Melby, hvor han i 2011 stoppede som træner for Melbys U15 pigehold. Nu kommer Jesper tilbage i 2022, og har en spændende opgave med at følge op efter Ken Vinther. Jesper har tidligere bl.a. været træner i Søllerød, AB, FFK og Heldingør.

Lørdagen gav flere andre gode Melby resultater, hvor kvindesenior (8-mands) spillede sig i stilling som kredsvindere - og U14 drengene vandt deres række efter en spændende sidste kamp, hvor holdet vandt 4-3 over Virum der lå nummer to inden kampen.