Menu

Generalforsamling 2022 (1)

image
Kim Daugbjerg
13. november 2022 kl. 17:37

Lørdag var der mødt 66 medlemmer op til den ordinære generalforsamling i MLI-Fodbold.

 

Formanden fremlagde sin beretning, der omhandlede det dejlige at have været fra for retningslinjer som følge af Covid-19.

Som formanden sagde troede mange de sidste to års op- & nedlukninger m.v. var en svær størrelse for en forening, men det har også skulle tages arbejdshandskerne på for at få trænere og medlemmer ind i den gamle gænge fra før Covid-19 viste sig fra sin værste side igennem de sidste par år. Der blev også berørt emnet omkring manglende kunstgræsbane i Melby, og det at man skal være væk fra sine vanlige rammer i 4-5 mdr. om året. Det tabes der medlemmer på i denne periode af året. Det er svært at få de sidste spillere til alle træninger, når der skal køres 20-22 km til og fra træning. Det sociale går af fløjten, samt de unge medlemmer får ikke dyrket deres idræt fuldt ud igennem vinteren.

 

Stor ros til de mange frivillige trænere og ledere var der også fra formandens. Set fra hans stol var MLI-Fodbold kommet igennem en svær tid - for foreningslivet såvel som for så mange andre - med en styrket samhørighed i klubben, og alle kan med ophøjet pande sige "vi ka´ sku" trods et utal af forhindringer som følge af de mange retningslinjer.

 

I bestyrelsen var der genvalg til alle de der var på valg. Kasserer er forsat Lars Berg, Nikolaj Sørensen og Casper Eskildsen-Mortensen som bestyrelsesmedlemmer. Suppleanter blev Lars Olsen og Sanne Bek genvalgt.

 

Vanen tro blev der ifm. generalforsamlingen også hædret nogle udvalgte for deres arbejde for MLI igennem året.

Årets Herreseniorspiller  : Tim Søndergaard
Årets Fund  : Lukas Kvistgaard
Årets Kvindeseniorspiller : Asta Bastholm
Årets Ungdomsspiller : Oline Born Sylvest
Årets Ungdomstræner  : Simon Vinther
Årets Kammerat  : Nikolaj Randskov

 

Efter generalforsamlingen var der som vanligt lidt bold og spil, inden en lang dag med afsluttet med fællesspisning.

Luk