image
Kim Daugbjerg
19. september 2022 kl. 08:28

Rigtig mange hjemmekampe, og diverse forlystelser til de unge medlemmer.

Som rosinen i pølseenden skulle cheftræner Jesper Petersens tropper forsøge at følge op på sidste weekends flotte sejr over Ølsted.

Der var på dagen genvalg til de 2 veteranspillere Allan ”Moller” Pedersen og i kassen Torben Nielsen.

Og det var noget af en opvågning de to gamle og deres medspillere fik denne lørdag…. Efter blot 40 sek. kom hjemmeholdet bagud 0-1 i en situation, hvor

Melbys defensiv afventede dommerens fløjte for offside, men der var tavshed fra manden med fløjten – og derved en noget træls start for hjemmeholdet, der på dagen havde et stort publikum i ryggen.

Melby kom langt bedre med i kampen som halvlegen skred frem, og kort før halvlegen blev fløjtet af kom Melby fortjent på 1-1 ved Chris Nielsen.

10 min. inde i anden halvleg kom Melby på 2-1 – igen ved Chris Nielsen. Derefter styrede Melby kampen, og havde godt styr på defensiven de få gange udeholdet kom frem til noget der kunne ligne en chance…. Og efter 65 min. afgjorde Lukas Kvistgaard kampen med sit mål til 3-1, som også blev kampens resultat.

Jesper Petersens tropper skal på lørdag på udebane imod topholdet fra Dalby, kampen på Dalby Stadion fløjtes i gang kl. 15:30.

Melbys kvinder i serie 1 fik desværre deres kamp imod Fredensborg aflyst, da udeholdet ringede afbud et par timer inden kick-off. Melbys hold ligger pt. nummer 2 i rækken, så der venter nogle spændende uger forude for trænerteamet og de seje kvinder.  Deres næste kamp er på søndag, hvor Lyngby Boldklub tager imod tropperne fra Melby.