Kim Daugbjerg
08. oktober 2019 kl. 15:58

Mandag spillede kvindesenior hjemmekamp i serie 1 imod IF Bytoften.

Efter nogle gode resultater den sidste måned kunne Jackies tropper spille sig tæt på toppen i rækken. De sidste 5 kampe har givet 13 point til pigerne - flot flot.

Kampen blev forsinket pga. en alvorlig skade på træningsbanen hos én af vore ungdomsspillere.

Efter lang ventetid på ambulancen, kom kampen i gang med 35 minutters forsinkelse.

Og her var det udeholdet der kom bedst ud af starthullerne - og bragte sig foran med 0-1. Herefter måtte trænerbænken for alvor få spillerne "op i gear", så udeholdet ikke fik alt for mange nemme muligheder til at spille sig frem til chancerne. Og midt i halvlegen kom der for alvor tro på tingene da Melby-pigerne kom på både 1-1- og 2-1 inden pausen. Og i anden halvleg spillede Melby sig frem til mange chancer og kampen blev vundet sikkert med 5-1.

Dagens målscorere var Cecilie Madsen (2), Karoline D.  Rasmussen (2) og Sofie Nybo (1) - næste udfordring for Jackie og pigerne er på lørdag hvor Espergærde tager imod et Melby-hold med fuld selvtillid.