Menu

Kvindesenior

image
Kim Daugbjerg
23. september 2019 kl. 11:08

Lørdag tog Melbys bedste kvindesenior imod topholdet fra Herstedøster, som inden dagens kamp lå på 1. pladsen i denne serie 1-række.

Melby har haft et efterår med svingende resultater. Forrige kamp spillede holdet en flot kamp ude imod Farum/FCN, og kom hjem med et 2-2 resultat. Så der var da en god selvtillid med frem imod lørdagens kamp.

Cheftræner Jackie Larsen havde en, på papiret, rigtig god trup til kampen – og de 14 udvalgte skuffede IKKE sin træner.

Kampen igennem spillede hjemmeholdet noget af det bedste der er set længe af de unge kvinder. Der stod Melby på alt kampen igennem, og først i de sidste minutter fik Herstedøster pyntet lidt på resultatet, da de reducerede til 4-1. 

Kampen endte 5-1 til Melby, der med lidt mere held i støvlerne kunne have fået en lidt større sejr. Men det skal man ikke ligge for meget i, når man sender topholdet hjem med en lussing på 5-1…! Cecillie Madsen havde denne lørdag sit helt eget målshow. Madsen bankede 3 kasser i mål, og det ene flottere end det andet. Desuden lavede Cecillie S. V. Andersen 1 mål og Sophie Sørensen også 1 kasse.

Flot målmandsspil, en super defensiv, en godt spillende og kæmpende midtbane og så lige Madsen på toppen – ja, så er det ikke nemt at være modstander til et Melby-hold

der på disse dage går ”ondt” på ALLE modstandere.

Næste kamp for Jackies tropper er udekampen lørdag kl. 11:00, hvor Frederikssund tager imod Melby-pigerne. En sejr her vil for alvor gøre det nemmere for holdet at indfri målsætningen inden sæsonen – at spille sig fri af nedrykning så hurtigt som mulige. Og med det resterende kampprogram efter Frederikssund-kampen ser det positivt ud for Jackie og pigerne.

 

Luk