Menu

Melby kvinder flot fra start

image
Kim Daugbjerg
21. april 2024 kl. 18:14

Lørdag var der ikke herreseniorbold på programmet i Melby. Både modstanderne til herresenior I og herresenior II havde meldt afbud..

 

Så kvindeserie 1 skulle underholde de fremmødte på Melby stadion. Efter sejr midt på ugen imod Fredensborg, kom Brøndby IF på visit denne lørdag.

Brøndby kom godt fra start og kom på 0-1 kort inde i kampen. 1 min. inde i anden halvleg kom Brøndby også på 0-2, selvom hjemmeholdet havde spillet sig bedre og bedre ind i kampe – så kom det som en spand kold vand i hovedet.

Men de unge kvinder forsatte deres gode spil, og på 2 mål - inden for 10 min. – af altid farlige Cecilie Madsen kom Melby på 2-2 efter 66 min. Herefter havde Melby godt styr på kampen, og kom frem til flere store chancer, der desværre ikke fik som fortjent. Derved endte kampen uafgjort, og de unge piger kan med 4 points på kontoen efter de første 2 spillerunder, tage til Snekkersten på søndag med en godkendt sæsonstart.

 

På dagen var Melbys bedste Rani Sam og Cecilie Madsen, men generelt var det er rigtig godt spillet kamp fra hele holdet.

 

Melby 2. hold i kvindernes serie 2, havde også kamp midt i ugen. Her vandt holdet med hele 8-0 over Vejby-Tisvilde. Dette hold skal tirsdag på udebane spille imod Hareskov IF.

 

Så en god start for kvindeseniorafdelingen i Melby dette forår.

 

 

Herresenior I og cheftræner Jesper Petersen skal lørdag på en vanskelig opgave i Helsinge, som Melby vanligvis har det svært imod. Men om holdet kan blive nogle af de mange skader kvit, så er tiltro om en lige kamp.

Helsinge kæmper med i toppen af rækken, mens Melby kæmper for at komme fra af de kedelige pladser i bunden af rækken. Men positive takter de første runder giver tro på forårets kampe.  

Luk