image Drengene nyder det sidste træning på græs
Mark (Glenn) Lytzhøft Christensen
18. november 2020 kl. 12:09

Efter et efterår med for lidt modstand, skulle årgang 2010 prøve sig af i A-rækken 1 række højere end efteråret.

Det skulle starte i Herlev, som også havde spillet i B- rækken i efteråret, men vundet den større end vi vandt vores.

MLI startede kampen som lyn og torden, og producerede massere af chancer men ind ville den ikke. Efter 20 min blev August Babiel skiftet ind, og stort set på hans første berøring sparker han fra 20 meter bolden helt op i krogen til 1-0. Kort tid efter scorede Victor direkte på frispark og kort før pausen gjorde Amadeus det til 3-0. Anden halvleg blev en ond forestilling, Herlev gik noget hårdere til MLI spillerne og med 10 min igen stod det 3-2, nogle trætte MLI spillere kæmpede det sidste og kort før tid scorede Julius til 4-2.

En god start på vinterturneringen, hvor sejren nok var lidt for lille, men vi arbejder videre og næste kamp er mod Nivå-Kokkedal på Hundested stadion 28. August kl 10.00, Nivå-Kokkedal spillede i A-rækken i efteråret.