Glenn
02. maj 2021 kl. 20:12

Op til sæsonen var der et håb om at spille nogle flere af de jævnbyrdige kampe, og det har starten på sæsonen så sandeligt vist! Efter 3 kampe har Melby pigerne sat 6 point ind på kontoen og forhåbentligt er der flere på vej!

MLI vs Sorø Freja lørdag d. 10.04 (0-2)

Turneringen startede hjemme (i Hundested på kunst) mod en velkendt modstander, Sorø Freja. Efter en første halvleg uden de store chancer, viste Sorø Freja, at det var et mandskab som var mere sejrsvant, da de udnyttede en lille blunder i Melby defensiven og scorede til 0-1. Melby var dog ikke slået ud og 10 minutter senere fik Melby tilkendt et klart straffespark. Dog havde anfører Signe ikke skarpheden, og sendte bolde langt over mål. Derefter lukkede Sorø kampen med et flot mål og kampen kunne slutte 0-2 til gæsterne.

MLI vs Herfølge BK lørdag d. 24.04 (5-2)

Turneringens næste opgave blev for Melby pigerne et ”rigtigt” hjemmeopgør i hullet, hvor solen skinnede og et topklart Melby mandskab var klar til at sikre holdets første sejr mod Herfølge BK. Det var dog en sløj start, da målmand Tilde ikke formåede at holde bolden på et indlæg fra udeholdet hvorefter Herfølge ubesværet skulle sparke den i det tomme mål. Derefter kiggede holdet sig ikke tilbage og Signe kunne hurtigt bringe balance i regnskabet med en scoring til 1-1. Kort efter prøvede Herfølge at svare tilbage, men Tilde var sikker 1 vs 1 på en friløber! Derefter kunne Signe score til 2-1 og i 2. halvleg scorede hun også hurtigt til 3-1. Derefter så Herfølge møre ud og MLI pigerne knoklede forsat på, da Felicia fik sendt bolden i nettet til 4-1 og derefter Liva, som kom til en løs bold i feltet, satte den sikkert ind til 5-1. Herfølge fik lov at pynte på resultatet, med en scoring til 5-2, men de kom aldrig tæt på at true Melby, så pigerne kunne fejre første turneringssejr på 11 mands nogensinde foran hjemmepublikummet.

Hørsholm vs MLI søndag d. 02.05 (0-1)

Ugen efter skulle MLI pigerne igen i aktion, og de havde fået smag for at vinde! Denne gang skulle Melby pigerne på besøg i Hørsholm, og med et afbudsramt mandskab måtte man kæmpe den hjem kun med 12 mand(piger)! Efter 5 minutter af kampen, skulle Melby bringe sig foran, da Hørsholm målmanden kiksede sin førsteberøring efter et hårdt Melby pres. Derfra spillede Melby, det man kan kalde en forfærdelig kamp. Melby vandt næsten ingen dueller, overlod initiativet til Hørsholm og de magtede generelt ikke at tage kampen over på egne præmisser. Dog var det Melby der havde de store chancer, hvor Hørsholm måtte cleare bolden på stregen, men Melby kunne gå til halvleg med en 0-1 føring. 2. halvleg blev ikke bedre, og foruden sin egen indsats var den eneste grund til at Melby keeper Tilde ikke måtte se sig passeret, en formidabel indsats af de 4 forsvarsspillere: Liva, Anna, Katinka og Smilla, som bravt kæmpede for at holde Hørsholm væk fra chancer og det lykkedes i en sådan grad, at kampen kunne slutte 0-1 til Melby! Så på trods af en skidt spillet kamp formår MLI pigerne at fighte alle 3 point hjem!

Hæder til Signe

Udover kampene, så blev Signe hædret til MLI fodbolds ”forskudte” generalforsamling, hvor hun løb med årets ungdomsspiller! Stort tillykke til Signe!

Næste opgave bliver en svær udekamp mod Bagsværd BK mandag d. 10.05 kl. 19:15, der ligesom Melby har 6 point i stillingen