image Stolte og trætte drenge 🔥💪🏻
Mark (Glenn) Lytzhøft Christensen
09. maj 2021 kl. 18:00
U13 drengenes hidtil største udfordring
Melby’s U13 drenge skulle idag se om de kunne følge op på de foregående kampes flotte spil, og fight imod rækkens tophold Espergærde... Når der skal spilles kamp imod topholdet var det vigtigt at drengene havde nogle gode kampe med i bagagen.. selvom der var to skader og en helt ny spiller i endte det med en lækker sejr til drengene..Drengene viste fra start at de var klar til at gi den gas, og sad på spillet det første kvarter, men ca. midt i første halvleg bragte Espergærde sig på 1-0 direkte på frispark.. resten af 1. Halvleg begyndte Melby drengene at hænge lidt med hovedet, men pausen blev brugt at få humøret højt igen, hvilket gav resultat.. 2. Halvleg blev en lidt rodet affære men efter en scoring af Leonard, begyndte Melby igen at få fart i støvlerne.. Tobias Wagner havde krudt i det kolde venstre ben, og efter et flot gennemspillet angreb klasket Tobias den ind med venstre skøjten og bragte Melby foran 2-1.. resultatet holdte hele vejen takket være en flot fighter indsats det sidste kvarter og ikke mindst en klasseredning af Silas i målet til allersidst.. 2-1 til Melbydrengene efter en flot flot fighter indsats... og stort velkommen til vores nye spiller Emil⚽️💪