Menu

Melby til Jylland igen.... Langt om længe!

image
Kim Daugbjerg
11. april 2022 kl. 15:25

I slutningen af juli deltager MLI-Fodbold med 5 af deres ældste ungdomshold i det store internationale ungdomsstævne ”Vildbjerg Cup”. Stævnet har været ”lukket ned” pga. Corona de sidste 2 år, så det er nogle sultne ungdomshold Melby sender afsted. Ældste hold bliver i 2022 U16 pigerne, mens yngste er U9 pigerne.

Omkring 1900 kampe afvikles på de 4 stævnedage i det jyske. Melby har igennem de sidste mange år (som skrevet i ovennævnte dog ikke de sidste 2 år pga. Corona) været en flittig deltager med mange hold i stævnet, men i 2022 kommer der 5 Melby hold til Vildbjerg. Spillerne kan glæde sig til at være sammen med 10-11000 andre spillere (fra 220-230 klubber og 25 lande…) på de meget (meget meget) fine baner på den jyske hede..

 

Tidlig morgen den 28. juli 2022 kørere busserne imod Vildbjerg med forventning om et godt stævne - og mange kampe på få dage.

Over 75 spillere fra Melby deltager i stævnet på de 5 hold, og med ca. 120-130 trænere/forældre/ledere på plads i Vildbjerg, vil Melby uden tvivl - igen - sætte deres præg på banerne i Vildbjerg.

De spillere og trænere der IKKE tidligere har været på banerne omkring det super lækre idrætscenter får én på opleveren.... 44 baner der står som anlagt med et vaterpas – IKKE et græsstrå er anlagt forkert - med super lækre fodboldbaner man skal lede længe efter i vor del af landet....

 

Melby fodbold håber vi efter stævnets afslutning igen kan skrive positive oplevelser på CV´et hos alle de deltagne Melby spillere. Det sociale på tværs af klubbens hold er som vanligt i højsædet, til gavn for hele klubben i fremtidens arbejde på at fastholde spillerne, specielt på de "svære" årgange når de når teenageralderens "værste år". Klubben støtter årligt disse ture med et stort beløb, og år efter år kommer det mangfoldigt ”igen” på positivsiden – specielt social hvor turen er det gennemgående samtaleemne året igennem hos trænere, spillere og forældre.

Luk