Menu

MLI lander fredag formiddag fra Italien…

image
Andreas Grenander Thomsen
19. oktober 2023 kl. 21:18

Sammendrag af turen til Limone Cup 2023

 

Lørdag morgen mødte 36 spillere og trænere spændte op i klubhuset i MLI. 7 dages tur til Gardasøen og Limone Cup ventede. 

 

Lørdag startede med med mødetid i klubhuset klokken 10. Herefter var der afgang til BK Skjold, hvor der skulle hentes et drenge hold, som også skulle med i bussen. Turen gik nu sydpå med stop på færgen til Tyskland, og derefter mange timers kørsel ned gennem Tyskland, Østrig og Italien. 

 

Søndag formiddag ankommer de til Garda Village, som skulle danne rammen for indkvarteringen på turen. Dagen gik med at komme på plads i hytterne, og derefter gik alle en samlet tur rundt i området langs Gardasøen. Det var godt for de trætte ben efter busturen.

 

Mandag startede med de første kampe, hvor både pigerne og drengene skulle spille. På hele turen havde MLI deres egen bus og chauffører, som kun skulle servicere holdene, og blandt andet køre spillerne ud til deres kampe. Pigerne spiller to kampe med resultaterne 2-2 og 4-3. Drengene spiller også to kampe mee resultaterne 0-3 og 2-1.

Eftermiddagen gik med afslapning, badning og god socialt samvær. 

 

Tirsdag skulle begge hold i spil igen, og efter morgenmaden kørte drengene først til deres kamp, som de spiller 1-1. Herefter blev drengene hentede af de mega gode chauffører Aslan og Jens, hvor de blev kørt ud til pigernes kamp. Pigernes kampe blev 1-1, 3-0 og 2-3. Herefter kørte alle sammen tilbage til Garda Village, hvor der var plads til afslapning og socialt samvær. 

 

Onsdag skulle drengene spille om 9/10. pladsen, hvor pigerne skulle spille om 3/4. pladsen. Pigerne spillede første kamp, hvor de desværre taber 0-3 til et på dagen bedre spillende Brøndby hold. Turen gik derefter til drengenes kamp, hvor der var god ventetid inden kampen skulle starte. Både pigerne og drengene tog derfor ud og spise pizza sammen, og se lidt af det ægte Italien. Drengene tabte desværre også deres kamp 0-3. Om aftenen var der konkurrencer og diskofest på pladsen. 

 

Torsdag er dagen for hjemrejse, og der var afgang klokken 11:00. Ingen skader i hytterne betød, at der ikke skulle betales noget ekstra, og trænerne var meget stolte over den gruppe spillere de havde med. 

 

Limone Cup har været en fantastisk oplevelse for både spillere og trænere, og alle tager hjem med mega mange nye oplevelser, som vil huskes i lang tid fremover. Spillerne skal have kæmpe ros for den måde de har været på, og bare været mega gode til at overholde aftaler, deadlines, sengetider, bustider osv. Aldrig nogen brok over at skulle se hinanden spille, hvor nogle dage der var meget ventetid. Turen blev som den skulle i det sociale øje, og mon ikke når man vågner i sin egen seng igen, at man savner turen en smule.

 

Tak til Aslan og Jens for at køre os på hele turen, og bare gøre alt for, at turen blev så god en oplevelse som muligt.

Luk