09. april 2022 kl. 13:48
Dog med modstand fra herstedøster og modvind!
Så gik turen til Herstedøster for U14 drengene..

Lørdag morgen, skulle drengene tidligt ud af fjerene - med kampstart kl 10 var der nogle halv trætte drenge der mødte frem til stadion…
Kampen blev præget af meget vind, og i 1. Halvleg var det Melby der måtte kæmpe med modvind - de første 20-25 min af kampen var mildest talt, noget være rod, ingen afleveringer sad hvor de skulle, ingen løb sad hvor de skulle - alligevel formåede melby at være foran 2-0 ved pausen..
efter pausen fik Melby vinden i ryggen, sad på stort set hele spillet i 2. Halvleg - den ene gang modstanderen kom til chance, var den nye målmand  ( Villads) klar og hev en klasseredning frem.. det lykkedes dog kun at score en enkelt kasse efter pausen, så melby kunne tage hjem med endnu en sejr på 3-0👍👍💪⚽️