U16 trænerteamet
25. april 2022 kl. 15:47
Flot spil og højt humør 💪🏻
Lørdag morgen mødte et spændt trænerteam op på Melby’s hjemmebane. Vejret præsenterede sig fra sin bedste side og de 14 udvalgte piger var friske fra start! Det viste sig nemlig allerede i opvarmningen at pigerne var klar fra start. 😎🤩

Kampen fløjtes igang imod Ålholm som pigerne fra MLI ikke mindes at have spillet imod før. Begge hold var klar ved start fløjt, dog var ingen så klar som Frederikke fra MLI. Lige under 2 minutter sku hun bruge for at banke bolden i nettet efter et flot sparket hjørnespark. Første halvleg fortsatte med flot spil fra begge hold. MLI praktiserede en masse 1-2, sideskift og i særdeleshed fik de praktiseret op-ned-op og 1-2 bandespil som gjorde trænerbænken helt lykkelige 💪🏻🤞🔥 den boldbesiddende spillestil som holdet efterstræber førte til et flot 5-2 resultat.

Holdets Julie Jensen som beskriver vintersæsonen som lidt en “Down periode” kom igang igen med 2 flotte mål.

Holdets anfører Signe Lusty spurgte pænt i pausen om hun kunne få lov at prøve nogle minutter som angriber en dag. Den var holdets træner Jacob “Ditlev” Møller ikke sen til at gribe. Signe fik 20 minutter på toppen og kvitterede med 2 mål. Måske hun får lov igen en dag efter endda at blive kampens spiller i denne kamp🤔

Foruden målene var der pragtpræstationer i spillet rundt om på banen! Chili som driblede alt og alle på sin kant, Siff som vandt rigtig mange nærkampe på toppen og især også Maria som lavede en flot assist med ydersiden 🔥⚽️🤞💪🏻