Menu

Vildbjerg CUP 2022 (1)

image
Kim Daugbjerg
01. august 2022 kl. 06:51

Torsdag morgen kl. ”meget tidlig” afgik busserne fra Melby imod Jylland, hvor flere af Melbys ungdomshold skulle deltage i den store ungdomsturnering Vildbjerg Cup.

 

I 2020 og 2021 var stævnet desværre aflyst pga. Corona, så det var nogle ”sultne” MLI-Spillere og trænere der så frem til 4 lange dage i det jyske. Vildbjerg Cup tilbydes til hele 47 rækker, så der var rig mulighed for at komme

i form efter sommerferien, da alle hold minimum spiller 5-6 kampe på de 4 dage.

 

Omkring 10.000 spillere (ca. 2000 fodboldkampe) fra rigtig mange nationer deltog i stævnet, som blev afholdt for 42. gang. Melbys mange spillere og ikke mindst deres forældre var med "overalt" hvor Melbys hold spillede, så der var stemning på sidelinjen til alle kampe, når Melby deltog. Flot opbakning fra forældre og anden familie til spillerne, der havde indlogeret sig på campingpladser, sommerhuse og hoteller i stor omkreds fra kamppladserne - mens spillerne og trænerne igen i år sov på Vildbjerg skole sammen med mange andre hold.

Stævnet er Europas fjerdestørste fodboldstævne, så de 44 fodboldbaner må ligge græs til en turnering der er spændende for store som for små fodboldben - der er nok fodbold at se på de 4 dage!

 

Melbyholdene ankom til Vildbjerg med godt humør sidst på formiddagen, hvorefter der var indmarch og de første kampe kunne påbegyndes midt på eftermiddagen.

 

Sportsligt gik det bedst for 2008-drengene og 2010-drengene. 2008-drengene spillere, efter kampene i puljen, kvartfinale i A-slutspillet. Her tabte holdet desværre 4-3 til de senere vindere af turneringen fra Gødvad IF.  2010-drengene kom i finalen i B-slutspillet, hvor de tabte 2-0 til et godt spillende hold fra Vikingur.

 

Efter en lang turnering gik turen hjem imod Melby, hvor ankomst med busserne var midt på aften. Efter en forlænget weekend med sol og dejligt humør, blev det en super oplevelse for spillere og trænere, der alle nok sov dejligt i deres egen seng søndag aften. Det sociale på tværs af hold og piger og drenge er det MLI-Fodbold som klub lægger meget vægt på, og her var alle spillerne igen i ”verdensklasse”. Den opbakning alle spillerne, trænerne og forældre, viste de andre MLI-hold ifm. deres kampe var en oplevelse i sig selv. Mon ikke succesen gentages igen i 2023?

 

Luk