Menu

Vildbjerg CUP 2023 nærmer sig!

image
Kim Daugbjerg
29. juni 2023 kl. 08:27

I starten af august deltager MLI-Fodbold med 6 af deres ældste (yngste MLI-hold er pige 2012 og ældste er i år drenge 2008) ungdomshold i det store internationale ungdomsstævne ”Vildbjerg Cup”

 

Omkring 1900 kampe afvikles på de 4 stævnedage i det jyske. Melby har igennem de sidste 12-13 år været en flittig deltager med mange hold i stævnet – kun afbrudt af Covid-19.

Spillerne kan glæde sig til at være sammen med ca. 10000 andre spillere (fra 220-230 klubber og 25 lande…) på de meget (meget meget) fine baner på den jyske hede.. Bl.a. deltager et par af de klubber fra USA som kommer på visit i Melby som ”opvarmning” til stævnet. Disse kampe spilles i Melby den 01. august 2023.  

 

Der er et par af de deltagne Melby-hold, der er med i busserne i 2017, som tidligere har gjort sig godt bemærket i turneringen. Melby har igennem tiden har et par flotte resultater ifm. det store stævne, hvor vindere af A-slutspillet til årgang 2000 piger må være det bedste resultat – men der har været mange andre medaljevindere igennem tiden. Så der er for alvor noget at leve op til for de mange MLI-Spillere der deltager i år.

 

Tidlig morgen den 03. august 2023 kørere 2 fulde busser imod Vildbjerg med forventning om et godt stævne - og mange kampe på få dage.

Lige under 100 spillere skal vise de røde MLI-trøjer frem til stævnet. Om med en forventet stor tilslutning af trænere/forældre/ledere der vil være på plads i Vildbjerg, vil Melby uden tvivl - igen - sætte deres præg på banerne i Vildbjerg.

De spillere og trænere der IKKE tidligere har været på banerne omkring det super lækre idrætscenter får én på opleveren.... De over 40 fodboldbaner - der står super lækre – skal man lede længe efter i vor del af landet....

 

MLI-Fodbold håber vi efter stævnets afslutning igen kan skrive positive oplevelser på CV´et hos alle de deltagne Melby spillere. Det sociale på tværs af klubbens hold er som vanligt i højsædet, til gavn for hele klubben i fremtidens arbejde på at fastholde spillerne, specielt på de "svære" årgange når de når teenageralderens "værste år". Klubben støtter årligt disse ture med et stort beløb, og år efter år kommer det mangfoldigt ”igen” på positivsiden – specielt social hvor turen er det gennemgående samtaleemne året igennem hos trænere, spillere og forældre.

 

 

Luk