Menu

Vildbjerg CUP 2016

image
Kim Daugbjerg
01. august 2016 kl. 10:42

9 hold fra Melby Fodbold deltog fra torsdag til søndag i det store internationale stævne "Vildbjerg Cup".

Melbys deltagere bestod af:

Drenge årgang 2007, 2005, 2004, 2001 og 2000, samt pigerne fra årgang 2002 og 2000/1999.

 

Tidlig (meget tidlig for de fleste) torsdag morgen afgik busserne fra Melby.

Efter ankomsten til Vildbjerg var der indkvartering og efterfølgende indmarch sammen med de andre 10-11.000 deltagere.

 

Herefter gik turneringen i gang. Alle Melbys hold spillede kampe torsdag eftermiddag/aften, så alle var i gang fra første dag.

 

De 9 Melby hold var fra årgang 2007 op til 2000, så der var et "stort" spænd fra yngste til ældste - men super dejligt at se hvor megen tid de ældste årgange tog sig af de mindste, når der skulle findes baner (hvor andre Melby hold skulle spille) eller blot at tale med dem i nogle minutter, så var de yngste "solgt" over at have talt med "stjerne" på de ældste årgange.

Sportsligt gik det ikke helt som i 2015, hvor Melby havde 2 hold i A-finalerne (årgang 2000/1999 pigerne vandt finalen). I år kom

U16 drenge (årgang 2001) i B-finalen, hvor det blev til et "nederlag" efter

2-2 i ordinær kamp, men tabte på reglen om hjørnespark. Ved uafgjortkamp i finalespillet er der En regel om at det hold med flest hjørnespark "vinder".

Er det også uafgjort her er det så straffesparkskonkurrence der skal afgøre kampen.

Melby holdet kæmpede de bedste de havde lært og træner-teamet Klaus Jensen og Morten Fisker levede også godt med på sidelinjen....

Men Svogerslev havde 1 (et....) hjørnespark mere end Melby, så de trætte drenge måtte tage til takke med en fortjent 2. plads i rækken.

I U16 drengenes semifinalesejr på 1-0 over Ølstykke, så man 230-240 ivrige supportere fra Melby på sidelinjen. Andre Melby hold, trænere/ledere og forældre (som i stort antal fulgte Melby kampene i diverse årgange) gjorde deres til at Ølstykke viste de IKKE var på hjemmebane. Straks efter semifinalen så man alle spillere fra de 8 andre Melby hold løbe ind på banen og tiljuble det vindene Melby hold.

Sværest havde U18 pigerne det i alle kampene. De var tilmeldt i "elite-rækken" hvor de ellers så sejrsvandte piger måtte se i øjnene at deres modstandere lige var en "lille" smule bedre end Melby tropperne. Først mødte holdet et supergodt hold fra USA, dernæst stod de 3 næste kampe imod hold fra U18 pige DM-rækken (som er pigernes Superliga)..... Trods modstanden tog pigerne det flot (15-20 min. efter kampene..) og udefra kunne man se de var fint med i spillet den første 1/3 af kampene, men så slap kræfterne op.

Efter en lang forlænget weekend gik turen søndag eftermiddag imod Melby. En ufrivillig "pause" på 90 min. lige før Storebæltsbroen var stort set eneste der kunne ødeligge en lille smule humør efter en super weekend for deltagerne. Så lidt forsinket landede busserne søndag aften i Melby, hvor der nogle trætte spillere - og specielt trænere/ledere - så frem til at komme hjem i egne seng efter nogle dage på luftmadrasser e.l....

Nu kan holdene se frem til at komme i gang med efterårets turnering med en god optakt i "rygsækken".

 

 

Dag 1 413 Billeder

Dag 2 304 Billeder

Dag 3 574 Billeder

Dominus CUP Semifinale U16 Drenge 172 Billeder

Dominus CUP Finale U16 Drenge 94 Billeder

Luk